Η Μαντόνα έχασε εσώρουχο της σε δημοπρασία…

Δεν κατάφερε να εμποδίσει τον πλειστηριασμό προσωπικών αντικειμένων της η Μαντόνα, καθώς, δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε το «πάγωμα» που είχε επιβληθεί σε πλειστηριασμό αντικειμένων του γνωστού ράπερ Τούπακ, κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς της τραγουδίστριας.Η Μαντόνα είχε αναφέρει ότι ανάμεσα στα αντικείμενα ήταν και κάποια «πολύ προσωπικά» από την εποχή που ήταν ζευγάρι με τον ράπερ και το 2016, η η τραγουδίστρια είχε πετύχει το προσωρινό πάγωμα του πλειστηριασμού 22 συνολικά αντικειμένων, υποστηρίζοντας πως η δημοσιότητά της δεν αναιρεί το δικαίωμά στην ιδιωτικότητα.

Ανάμεσα

στα πράγματα ήταν ένα εσώρουχό της Μαντόνα, μια τούφα από τα μαλλιά της και μία χειρόγραφη επιστολή χωρισμού που της είχε στείλει ο πρώην σύντροφος της.

Ωστόσο, ο δικαστής Τζέραλντ Λέμποβιτς απεφάνθη πως η Μαντόνα αποσκοπούσε απλώς να πλήξει την συλλέκτρια τέχνης Νταρλίν Λουτς, με την οποία συνεργαζόταν στενά όσο ήταν σε σχέση με τον Τούπακ για την δημιουργία μιας συλλογής.

Η Μαντόνα και ο Τούπακ ξεκίνησαν να βγαίνουν το 1994. Στο γράμμα χωρισμού με ημερομηνία 15 Ιανουαρίου 1995 ο ράπερ εξηγεί στην Μαντόνα πως το κύρος του πληττόταν από τη σχέση του με μία λευκή γυναίκα. «Μπορείς να το καταλάβεις; Για εσένα το να σε δουν με έναν μαύρο άντρα δεν θέτει σε κίνδυνο την καριέρα σου. Αντίθετα σε κάνει να φαίνεσαι πιο ανοιχτή και ενδιαφέρουσα. Αλλά εγώ, με δεδομένη την εικόνα μου που διαμορφώθηκε τα προηγούμενα χρόνια, θα απογοήτευα τους ανθρώπους που με έκαναν αυτό που (νόμιζα πως) ήμουν».

(πληροφορίες από Guardian)

The post Η Μαντόνα έχασε εσώρουχο της σε δημοπρασία… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαντόνα,mantona