Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο του George Clooney- Η στιγμή της σύγκρουσης…

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν φωτογραφίες και βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος που είχε ο George Clooney στη Σαρδηνία.Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο ηθοποιός οδηγούσε το σκούτερ του, όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο μάρκας Mercedes το πρωί της Τρίτης. Αμέσως μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του τοπικού νοσοκομείου Giovanni

Paolo II όπου τελικά πήρε εξιτήριο έχοντας έναν μώλωπα στο γόνατο και τραύμα στο ισχίο, όπως μετέδωσε νωρίτερα το πρακτορείο ANSA.

Ο οδηγός που παρέσυρε και χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον Τζορτζ Κλούνεϊ δηλώνει σοκαρισμένος από το συμβάν. Ο 65χρονος Αντονέλο Βιγκνίλο έπαθε σοκ μόλις συνειδητοποίησε πώς ο άνθρωπος με το σκούτερ ήταν ο χολιγουντιανός σταρ.

Ο Βιγκνίλο υποστηρίζει ότι τον τύφλωσε ο ήλιος και δεν πρόλαβε να ενεργήσει εγαίνρως με αποτέλεσμα να χτυπήσει με την Μερσεντές του το σκούτερ που οδηγούσε ο ανυποψίαστος Κλούνεϊ.

«Δεν είδα τίποτα. Με τύφλωσε ο ήλιος. Έπρεπε στρίψω και πέρασα τη γραμμή», είπε ο 65χρονος οδηγός.
Στο παρακάτω βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται η στιγμή που το σκούτερ στο οποίο επιβαίνει ο διάσημος ηθοποιός πέφτει πάνω στη Mercedes.

Μετά την πρόσκρουση, ο Clooney πέφτει με το κεφάλι στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου αλλά δεν τραυματίστηκε σοβαρά γιατί φορούσε κράνος.

The post Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο του George Clooney- Η στιγμή της σύγκρουσης… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα