Boutari: Ανανεωμένη και φρέσκια εμφάνιση για το Rose Demi Sec

Το Rose Demi Sec Boutari, το ροζέ κρασί που παραμένει για δεκαετίες στις κορυφαίες προτιμήσεις των καταναλωτών, αλλάζει ριζικά την εμφάνισή του, αποκτώντας ένα πιο κομψό και μοντέρνο στυλ, διατηρώντας παράλληλα την ίδια εξαιρετική γεύση που το χαρακτηρίζει και στην οποία οφείλεται η μεγάλη, εμπορική του επιτυχία.

Με στόχο να ανταποκριθεί ακόμα καλύτερα στις σύγχρονες προτιμήσεις του κοινού που έχει αγαπήσει το

Rose Demi Sec, η οινοποιία Μπουτάρη προχώρησε στην επιλογή μιας νέας, λεπτότερης φιάλης που αναβαθμίζει το προϊόν, δίνοντάς του μια πιο φινετσάτη και κομψή εικόνα. Η νέα φιάλη θα κυκλοφορεί με δύο διαφορετικά εικαστικά ετικετών, των οποίων βασικό χαρακτηριστικό είναι οι παπαρούνες που παραπέμπουν στα ανθικά αρώματα του κρασιού. Τέλος, το πιο ανοιχτό χρώμα του κρασιού, χωρίς όμως να αλλάζει η ποικιλιακή του σύνθεση (ξινόμαυρο), θα αγαπηθεί από ακόμα περισσότερους καταναλωτές που φαίνεται ότι σήμερα επιλέγουν λιγότερο έντονες αποχρώσεις ροζέ κρασιών.Με στόχο να ανταποκριθεί ακόμα καλύτερα στις σύγχρονες προτιμήσεις του κοινού που έχει αγαπήσει το Rose Demi Sec, η οινοποιία Μπουτάρη προχώρησε στην επιλογή μιας νέας, λεπτότερης φιάλης που αναβαθμίζει το προϊόν, δίνοντάς του μια πιο φινετσάτη και κομψή εικόνα. Η νέα φιάλη θα κυκλοφορεί με δύο διαφορετικά εικαστικά ετικετών, των οποίων βασικό χαρακτηριστικό είναι οι παπαρούνες που παραπέμπουν στα ανθικά αρώματα του κρασιού.

Τέλος, το πιο ανοιχτό χρώμα του κρασιού, χωρίς όμως να αλλάζει η ποικιλιακή του σύνθεση (ξινόμαυρο), θα αγαπηθεί από ακόμα περισσότερους καταναλωτές που φαίνεται ότι σήμερα επιλέγουν λιγότερο έντονες αποχρώσεις ροζέ κρασιών.Κορυφαίο στις προτιμήσεις των καταναλωτών, εντός και εκτός Ελλάδος, το Rose Demi Sec Boutari αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα πιο πετυχημένα εμπορικά σήματα της οινοποιίας Μπουτάρη. Το Rose Demi Sec Boutari είναι χαρακτηριστικό Μακεδονικό ροζέ, ιδιαίτερα αγαπητό σε όσους προτιμούν τις λιγότερο ξηρές γεύσεις.

Έχει έντονα αρωματικά χαρακτηριστικά τυπικά του ξινόμαυρου, όπως γλυκά αρώματα από κόκκινα φρούτα, ενώ στο στόμα έχει απαλή γεύση και δροσιστική οξύτητα, άψογα ισορροπημένο με την γλυκύτητα που αποδίδουν τα υπολειμματικά ζάχαρα. Στο σύνολό του δίνει ένα κρασί που απολαμβάνεται δροσερό στους 7-10°C σκέτο ως απεριτίφ ή σε συνδυασμό με πιάτο τυριών/αλλαντικών ή με φρούτα. Ταιριάζει επίσης πολύ με πικάντικα και αλμυρά πιάτα. Συνοδεύει άψογα το sushι, γλυκόξινα πιάτα, αλλά και το ψητό κρέας.Το Rose Demi Sec Boutari διατίθεται σε φιάλες: 750ml, 375ml και 187ml.

ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα