EILD: Πραγματοποιήθηκαν τα σεμινάρια στο πλαίσιο του έργου Migrant Talent Garden

Με μεγάλη χαρά, το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτου Τοπικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε την επιτυχή πραγματοποίηση δύο πολύ σημαντικών σεμιναρίων στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Migrant Talent Garden.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν σε 2 κύκλους.

Πιο συγκεκριμένα, στις 22 και 23 Δεκεμβρίου 2020, και στις 8 και 13 Ιανουαρίου 2021, το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Τοπικής Ανάπτυξης διοργάνωσε 4 εκπαιδευτικά σεμινάρια μίας ώρας για την παροχή επιχειρηματικών συμβουλών σε κοινωνικούς λειτουργούς. Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν από εξειδικευμένο

και πεπειραμένο προσωπικό, το οποίο εστίασε στον τρόπο με τον οποίο ο κοινωνικός λειτουργός θα καταρτιστεί, έτσι ώστε να βοηθήσει τους μετανάστες να αυξήσουν την απασχολησιμότητά τους.

Ο 2ος κύκλος πραγματοποιήθηκε στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2021. Το διήμερο αυτό, από έμπειρο κοινωνικό λειτουργό, παρασχέθηκαν πληροφορίες ως προς το πως ο σύμβουλος επιχειρηματικότητας θα είναι σε θέση να προσφέρει επιχειρηματικές συμβουλές σε μετανάστες, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που αφορούν την ιδιότητα του μετανάστη.

Οι συμμετέχοντες έλαβαν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Τοπικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο των δράσεων του έργου Migrant Talent Garden.

Keywords
Τυχαία Θέματα