Entersoft: Μεταξύ των Greek Business Champions της δεκαετίας 2010-20

Βράβευση που πιστοποιεί την πορεία ανάπτυξης του Ομίλου και δίνει ώθηση για το μέλλον

Δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση της περιόδου 2010-2020, που σίγουρα για την Ελλάδα, αμφισβήτησε βαθιά ριζωμένες βεβαιότητες. Υπάρχουν προφανώς και άλλες παράλληλες εξελίξεις που ενισχύουν την αίσθηση ότι τα δέκα αυτά χρόνια έχουν αλλάξει πολλά. Μεταξύ αυτών η πλήρης εμπέδωση της ψηφιακής επανάστασης και της διαδραστικής επικοινωνίας σε επίπεδο κράτους, πολιτών και εταιρειών.

Η ψηφιακή επανάσταση προϋπήρχε

ως κυρίαρχη τάση πολύ πριν την Covid-19. Εξελίχθηκε ωστόσο με τη «βοήθεια» της πανδημίας, σε σαρωτική «ψηφιακή θύελλα» που επηρέασε κάθε κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα. Ο δρόμος για μία νέα, ψηφιακή Ελλάδα έχει πλέον ανοίξει.

Είμαστε περήφανοι που την ίδια περίοδο ο Όμιλος Entersoft, ήταν από τους Οργανισμούς που δούλεψαν με επιμονή για να διατηρήσουν μία θετική στάση και ανοδική πορεία. Που ανέπτυξαν λύσεις οι οποίες συνέβαλαν ουσιαστικά ώστε περισσότερες από 4.000 επιχειρήσεις στη χώρα, να γίνουν πολύ καλύτερες. Που εξακολουθούν βήμα-βήμα, να προοδεύουν.

Μέρος της πορείας του Ομίλου Entersoft, αποτυπώνεται και σε νούμερα. Όπως η κατά 110% αύξηση τζίρου και η κατά 720% αύξηση των καθαρών κερδών, τη δεκαετία 2010-20. Ωστόσο τα νούμερα, δεν μπορούν να εκφράσουν την ισχυρή θέληση που εξακολουθεί να έχει ο Όμιλος για ανάπτυξη και σχεδιασμό λύσεων που θα απαντούν σε κάθε πιθανή πρόκληση των Οργανισμών για την επόμενη δεκαετία.

Η βράβευσή μας ως ένας από τους Greek Business Champions στο πλαίσιο των βραβείων «Χρυσοί Πρωταγωνιστές Της Δεκαετίας 2010-2020», πιστοποιεί την πορεία αυτή και μας δίνει ώθηση για την μελλοντική μας πορεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα