OMODA & JAECOO: Πάνω από 300.000 οι παγκόσμιες πωλήσεις μέχρι τον Αύγουστο

Συνεχίζοντας την ισχυρή δυναμική των μηνιαίων πωλήσεων που ξεπερνούν τις 20.000 μονάδες, οι πωλήσεις των OMODA &JAECOO τον Αύγουστο έφτασαν τις 24.178. Μόλις 16 μήνες μετά το παγκόσμιο λανσάρισμα της μάρκας, οι σωρευτικές συνολικές πωλήσεις έχουν ξεπεράσει τις 300.000 μονάδες.

Στην ευρεία σκηνή της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, η εταιρεία OMODA & JAECOO βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής καινοτομίας. Λανσάροντας συνεχώς υψηλής ποιότητας

και διαφοροποιημένα οχήματα, ανταποκρίνεται στις διαφοροποιημένες ανάγκες των παγκόσμιων καταναλωτών. Από φέτος, οι σωρευτικές εξαγωγικές πωλήσεις των OMODA & JAECOO παγκοσμίως έχουν φτάσει τις 146.383 μονάδες, με πωλήσεις που ξεπερνούν τις 20.000 για 4 συνεχόμενους μήνες. Από το ντεμπούτο της τον Απρίλιο του περασμένου έτους, οι πωλήσεις της μάρκας έχουν διατηρήσει ταχεία ανάπτυξη, με σωρευτικές συνολικές πωλήσεις 307.954 μονάδων.

Η παγκόσμια τάση της Νέας Εποχής της Νέας Ενέργειας είναι κοντά

Από τότε που η εταιρεία OMODA & JAECOO εισήλθε στην ευρωπαϊκή αγορά, με πρώτη χώρα την Ισπανία, προχώρησε θριαμβευτικά, έχοντας διαδοχικά έντονη παρουσία στην Ιταλία, την Τουρκία, την Πολωνία και άλλες χώρες, αποδεικνύοντας την ασύγκριτη ανταγωνιστικότητα της μάρκας και τη δύναμη επέκτασης της αγοράς. Τώρα, καθώς η μάρκα προσγειώνεται σε ένα νέο έδαφος στην ευρωπαϊκή ήπειρο - το Ηνωμένο Βασίλειο - η εταιρεία OMODA & JAECOO επιτυγχάνει ένα ακόμη ιστορικό άλμα στο παγκόσμιο στρατηγικό της σχέδιο.

Εκτός της επιταχυνόμενης επέκτασής της στην ευρωπαϊκή επικράτεια, η εταιρεία OMODA & JAECOO εισήλθε με επιτυχία στην αγορά της Ταϊλάνδης στις 6 Αυγούστου. Τα προϊόντα δύο αστέρων, OMODA C5 EV και JAECOO 6, ξεκίνησαν επίσημα την προπώληση στο συνέδριο παρουσίασης. Η κίνηση αυτή όχι μόνο εμπλουτίζει τις επιλογές στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων της Ταϊλάνδης, αλλά παρέχει επίσης στους καταναλωτές πιο διαφοροποιημένες και υψηλών επιδόσεων επιλογές οχημάτων. Για να ενισχύσει περαιτέρω την επιρροή της στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας, η εταιρεία OMODA & JAECOO σχεδιάζει επίσης να επεκτείνει ενεργά το δίκτυο αντιπροσώπων στην Ταϊλάνδη φέτος, να προσθέσει πολλαπλά σημεία εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων και σχεδιάζει να δημιουργήσει μια αποθήκη ανταλλακτικών που καλύπτει έκταση 1.000 τετραγωνικών μέτρων για να διασφαλίσει την ολοκληρωμένη κάλυψη και την ταχεία ανταπόκριση των πλοκαμιών των υπηρεσιών. Ως ένα άλλο κύριο μέτωπο στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας, η εταιρεία OMODA & JAECOO έχει εμβαθύνει την κατανόηση και την αγάπη των καταναλωτών για τη μάρκα μέσω μιας σειράς δραστηριοτήτων, όπως μεγάλες παρουσιάσεις και εμπειρίες δοκιμαστικής οδήγησης στη Μαλαισία. Το γρήγορο ξεπέρασμα του ορίου των 1.000 μονάδων σε πραγματικές πωλήσεις αποδεικνύει πλήρως την ισχυρή επιρροή και απήχηση της μάρκας στη διεθνή αγορά.

Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε μια μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου στη Βραζιλία, στη Νότια Αμερική. Τα τελευταία αριστουργήματα της μάρκας OMODA & JAECOO, τα OMODA C5, E5 και JAECOO 7 PHEV, ξεχώρισαν σε αυτή την έκθεση αυτοκινήτου με τον προνοητικό σχεδιασμό και την εξαιρετική ισχύ των προϊόντων τους, αποτελώντας το επίκεντρο μεγάλης προσοχής. Ιδιαίτερα άξιο αναφοράς είναι ότι η μάρκα παρουσίασε με καινοτόμο τρόπο ένα ρομποτικό σκύλο με τεχνητή νοημοσύνη, ως σημείο αναφοράς του περιπτέρου. Αυτή η μοναδική και εξαίσια μέθοδος προβολής όχι μόνο προσελκύει μεγάλη προσοχή, αλλά και μεταφέρει βαθιά την αδιάκοπη επιδίωξη της μάρκας για καινοτομία προϊόντων και τεχνολογική καινοτομία.

Επιπλέον, στο τέλος του μήνα, η εταιρεία OMODA & JAECOO θα κάνει το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ Αυτοκινήτου της Νότιας Αφρικής με διάφορα μοντέλα-σταρ, όπως τα OMODA C5, C9, JAECOO J6 και J7. Αυτά τα μοντέλα καλύπτουν ολοκληρωμένα τα διαφοροποιημένα πεδία νέας ενεργειακής ισχύος από την αμιγώς ηλεκτρική έως την υβριδική ισχύ, επιδεικνύοντας εξαιρετικές επιτεύξεις και μοναδική γοητεία στη σχεδιαστική αισθητική, τις εξαιρετικές επιδόσεις και την τεχνολογία προστασίας του περιβάλλοντος. Αποτελούν όχι μόνο μια βαθιά ερμηνεία των εννοιών της άριστης ποιότητας, της ισχυρής ισχύος και των πράσινων ταξιδιών, αλλά και μια νέα ζωτικότητα στις επιλογές των αφρικανών καταναλωτών για ηλεκτρικά ταξίδια.

Η σκληροπυρηνική ποιότητα σφυρηλατεί τη μέγιστη δύναμη της μάρκας

Πρόσφατα, ανακοινώθηκαν επίσημα τα αποτελέσματα της δοκιμής ασφάλειας πέντε αστέρων ASEAN NCAP. Το πρώτο παγκόσμιο μοντέλο των OMODA & JAECOO, το OMODA C5, κέρδισε την πιστοποίηση ασφάλειας πέντε αστέρων με μία κίνηση στη δοκιμή. Προηγουμένως, το OMODA C5 είχε κερδίσει διαδοχικά τις διπλές πιστοποιήσεις της ευρωπαϊκής E-NCAP και της αυστραλιανής A-NCAP με πέντε αστέρια ασφαλείας. Σε αυτή τη δοκιμή, το OMODA C5 όχι μόνο έφτασε σε νέα υψηλά επίπεδα, αλλά και αμφισβήτησε με επιτυχία το πιο αυστηρό πρότυπο ασφάλειας στην ιστορία της ASEAN - την πρώτη κοινή δοκιμή μεταξύ Κίνας και Μαλαισίας, και σε 18 υπο-θέματα της δοκιμής, πέτυχε πλήρη βαθμολογία σε 11 σημεία και συνολική βαθμολογία 88,64, δημιουργώντας πολλά ιστορικά ρεκόρ. Ειδικά στις δοκιμές του έργου Προστασία Ενηλίκων Επιβατών (AOP) και Βοήθεια Ασφάλειας (SA), το OMODA C5 ηγείται του νέου σημείου αναφοράς ασφάλειας πέντε αστέρων με εξαιρετική επίδοση και την υψηλότερη βαθμολογία στην ίδια κατηγορία στην ιστορία.

Κάτω από τα διπλά υψηλά πρότυπα ασφάλειας και επιδόσεων, η εταιρεία OMODA & JAECOO έκανε ένα ακόμη βήμα εξερεύνησης. Αναφέρεται ότι η ακραία δοκιμή υψηλής θερμοκρασίας στην οποία συμμετείχε προσωπικά ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας Shawn Xu, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Για να δείξει οπτικά την απόλυτη εμπιστοσύνη της μάρκας στη δύναμη του νέου αυτοκινήτου, θα οδηγήσει προσωπικά το OMODA 7 για να βιώσουν από κοινού τις προκλήσεις. Απέναντι σε ένα εξαιρετικά θερμό περιβάλλον άνω των 76°C, το OMODA 7 ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, δείχνοντας εκπληκτική αποδοτικότητα και εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στις δοκιμές απόδοσης ψύξης του κλιματισμού όσο και στις δοκιμές απόδοσης ισχύος. Στη συνέχεια, θα συνεχίσουν να προχωρούν για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της επαλήθευσης της αμιγώς ηλεκτρικής εμβέλειας ταξιδιού και των επιδόσεων κατανάλωσης καυσίμου σε κατάσταση εξάντλησης ισχύος, και το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται με μεγάλη προσμονή.

Κατά τη διαδικασία της συνεχούς επέκτασης και εμβάθυνσης της παγκόσμιας αγοράς, η εταιρεία OMODA & JAECOO έχει αφήσει τα ίχνη της σε 27 χώρες και περιοχές και έχει επιτύχει ταχεία ανάπτυξη με εξαιρετική φήμη και απόλυτη ποιότητα, επιδεικνύοντας έντονη και συνεχή ζωτικότητα. Η επερχόμενη Διεθνής Σύνοδος Κορυφής Χρηστών OMODA&JAECOO τον Οκτώβριο θα αποτελέσει άλλο ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία ανάπτυξης της μάρκας. Σε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση, η εταιρεία OMODA & JAECOO θα ενώσει τα χέρια της με παγκόσμιους εταίρους για να συζητήσουν από κοινού τις τάσεις και τις προκλήσεις των μελλοντικών ταξιδιών και να μοιραστούν τα τελευταία επιτεύγματα και τα στρατηγικά σχέδια της μάρκας στην τεχνολογική καινοτομία και την οικολογική κατασκευή. Αυτό δεν είναι μόνο μια σημαντική επίδειξη της παγκόσμιας διάταξης της μάρκας, αλλά και μια ερμηνεία των άπειρων δυνατοτήτων και της γοητείας των μελλοντικών ταξιδιών με δύναμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα