Upstream - LALIGA - Vodacom παροσουσίασαν την υπηρεσία LALIGA Premium

Η συμφωνία αφορά την κυκλοφορία της νέας πλατφόρμας, LALIGA Premium, για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων στη Νότια Αφρική, μέσω του δικτύου συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας της Vodacom South Africa.

Μία νέα επίσημη συμφωνία ανακοίνωσαν η Upstream, η κορυφαία ελληνική εταιρεία τεχνολογίας, η LALIGA, η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ισπανίας που περιλαμβάνει τις κατηγορίες LALIGA EA SPORTS

και LALIGA HYPERMOTION και η Vodacom, ο μεγαλύτερος πάροχος κινητής τηλεφωνίας της Νότιας Αφρικής και εκ των μεγαλύτερων της Αφρικανικής ηπείρου. Η συμφωνία αφορά την κυκλοφορία της νέας πλατφόρμας, LALIGA Premium, για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων στη Νότια Αφρική, μέσω του δικτύου συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας της Vodacom South Africa. Αυτή η πρωτοποριακή συνεργασία αξιοποιεί την αυξανόμενη δημοτικότητα του ποδοσφαίρου της LALIGA στην Αφρική, προσφέροντας μοναδικό περιεχόμενο και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες εσόδων για τον κλάδο των παρόχων κινητής τηλεφωνίας.

LALIGA Premium: Η Απόλυτη Ποδοσφαιρική Εμπειρία στο Κινητό

Η web εφαρμογή LALIGA Premium, μια πλατφόρμα με πληθώρα λειτουργιών, αναπτύχθηκε από την Upstream και τη LALIGA με σκοπό να προσφέρει μια ολοκληρωμένη αθλητική εμπειρία μέσω ενός αποκλειστικού διαδικτυακού portal, διαθέσιμου σε πολλές γλώσσες. Οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων, αποκλειστικά βίντεο, ζωντανή ενημέρωση, podcasts, νέα, στατιστικά αγώνων και προφίλ παικτών. Ενισχύοντας τη δέσμευση των χρηστών και συνολικά την εμπειρία τους, η πλατφόρμα προσφέρει διαδραστικά παιχνίδια προσαρμοσμένα στη LALIGA, καθώς και fantasy ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Οι νικητές έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν επώνυμα προϊόντα και χρηματικά έπαθλα από τους αγαπημένους τους συλλόγους.

Upstream και Vodacom South Africa: Μια Μακροχρόνια Επιτυχημένη Συνεργασία

Η συνεργασία της Upstream με τη Vodacom ξεκίνησε το 2016 και έκτοτε αποτελεί βασικό της συνεργάτη στον τομέα του mobile marketing και της παροχής ψηφιακών υπηρεσιών. Η Upstream διαχειρίζεται αυτή τη στιγμή πάνω από 10 ψηφιακές και προωθητικές υπηρεσίες για λογαριασμό της Vodacom, του μεγαλύτερου παρόχου κινητής της Νότιας Αφρικής με πάνω από 44 εκατομμύρια συνδρομητές.

Η Vodacom South Africa προσφέρει την web εφαρμογή LALIGA Premium ως μέρος των ψηφιακών της υπηρεσιών, ενισχύοντας την εμπειρία αθλητικής ψυχαγωγίας για τους χρήστες της. Για να αποκτήσουν πρόσβαση στο LALIGA Premium, οι συνδρομητές της Vodacom μπορούν να εγγραφούν στο διαδικτυακό portal μέσω των κινητών τους συσκευών. Οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν στην πλατφόρμα δωρεάν, ενώ οι συνδρομητές που επιλέγουν το επί πληρωμή πακέτο έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και λειτουργίες.

«Ανακοινώνοντας τη συνεργασία μεταξύ της Upstream και της LALIGA για το λανσάρισμα του LALIGA Premium στη δυναμική ποδοσφαιρική κοινότητα της Νότιας Αφρικής, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε μια καθηλωτική ποδοσφαιρική εμπειρία στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας της Vodacom.

Η δέσμευση της Upstream να φέρει την επανάσταση στον ψηφιακό κλάδο επιβεβαιώνεται μέσα από τη συνεργασία της με τη LALIGA. Το LALIGA Premium δεν είναι απλώς μια εφαρμογή web, αλλά μια πύλη προς έναν κόσμο μοναδικού ποδοσφαιρικού περιεχομένου, φέρνοντας τους φιλάθλους πιο κοντά στη δράση, τα γεγονότα και τον ενθουσιασμό της LALIGA EA SPORTS και LALIGA HYPERMOTION. Η μακροχρόνια συνεργασία μας με τη Vodacom South Africa υπήρξε καθοριστική για να παρουσιάσουμε το LALIGA Premium σε εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους στη Νότια Αφρική.

Η Upstream βρίσκεται με ενθουσιασμό στην πρώτη γραμμή αυτής της ψηφιακής εξέλιξης και είμαστε βέβαιοι ότι η υπηρεσία LALIGA Premium θα γίνει αναπόσπαστο μέρος της ποδοσφαιρικής κουλτούρας στη Νότια Αφρική.», σχολίασε ο Waseem Jooma, Διευθύνων Εμπορικός Διευθυντής της Upstream για τη Νότια Αφρική.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Upstream και τη LALIGA για να προσφέρουμε την υπηρεσία LALIGA Premium, μια καθηλωτική ποδοσφαιρική εμπειρία, στους πελάτες μας», δήλωσε ο Sanvir Sewpersad, Managing Executive: Digital Lifestyle Services, Vodacom. «Αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να αξιοποιήσουμε τη δύναμη της mobile τεχνολογίας για να ανταποκριθούμε στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες του ψηφιακού τρόπου ζωής των πελατών μας.».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το LaLiga Premium στη Νότια Αφρική σε συνεργασία με την Upstream και τη Vodacom», δήλωσε ο Tresor Penku, Διευθύνων Σύμβουλος της LALIGA για την Αφρική. «Αυτή η συνεργασία αναδεικνύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους λάτρεις του ποδοσφαίρου μια πρωτοφανή και συναρπαστική εμπειρία, άμεσα διαθέσιμη μέσω της συνδρομής τους στη Vodacom.».

Καινοτομία στις Ροές Εσόδων για Παρόχους Κινητής Τηλεφωνίας.

Η τεχνογνωσία της Upstream στο mobile marketing και τις ψηφιακές υπηρεσίες, σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση της αγοράς, επιτρέπει στους Παρόχους Κινητής Τηλεφωνίας - Mobile Network Operators (MNOs) να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία χρήστη για το LALIGA Premium. Η web εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη από τις 24 Απριλίου, λειτουργεί σε μοντέλο freemium, επιτρέποντας στους χρήστες να εξερευνήσουν αρχικά ορισμένο περιεχόμενο πριν επιλέξουν την πλήρη premium υπηρεσία, η οποία προστίθεται στους μηνιαίους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας τους.

Η στρατηγική συνεργασία της Upstream με τη LALIGA δίνει τη δυνατότητα στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στη Νότια Αφρική να αξιοποιήσουν τη μεγάλη δημοτικότητα της LALIGA στην περιοχή. Οι πάροχοι μπορούν να δημιουργήσουν νέες πηγές εσόδων προσφέροντας στους συνδρομητές τους αποκλειστική πρόσβαση στο LALIGA Premium, εκμεταλλευόμενοι την αυξανόμενη απήχηση του ποδοσφαίρου στη Νότια Αφρική.

Η Πλατφόρμα Grow της Upstream: Εργαλείο Ενίσχυσης για Mobile Network Operators

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Grow, της πλατφόρμας mobile marketing της Upstream, η εμπειρία των χρηστών αλλάζει ριζικά. Η πλατφόρμα παίζει κρίσιμο ρόλο στην υποστήριξη των MNOs για την απόκτηση νέων πελατών, όπως στην περίπτωση της web εφαρμογής LALIGA Premium. Με τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας χρήστη που προσφέρει το Grow, η συνεργασία στοχεύει στο να φέρει την εμπειρία του LALIGA Premium στο ευρύτερο κοινό, ενισχύοντας την ψηφιακή εμπειρία των φίλων του ποδοσφαίρου σε όλη τη Νότια Αφρική.

Keywords
Τυχαία Θέματα