Ανακλήθηκε οριστικά η άδεια της ασφαλιστικής εταιρείας City Insurance

Στην Ελλάδα, η City Insurance συνεργαζόταν με την εταιρεία N. Bourgazas &Associates E.E. και είχε καταφέρει να ασφαλίσει περίπου 180.000 οχήματα, οι ιδιοκτήτες των οποίων τώρα βρίσκονται στον αέρα.

Η εποπτική αρχή της Ρουμανίας Financial Supervisory Authority (ASF) ενημέρωσε ότι ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της ασφαλιστικής επιχείρησης Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A.

(Insurance-Reinsurance Company City Insurance S.A.), με έδρα στη Ρουμανία.

Στην Ελλάδα, η εν λόγω ασφαλιστική επιχείρηση δραστηριοποιείται με καθεστώς Eλεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ), εκπροσωπούμενη από την εταιρεία N. Bourgazas & Associates E.E. (Συγγρού 168, 17671 Καλλιθέα, τηλ. 2109577096- 2109565481, fax 2109565481, e-mail: n.bourgazas@cityinsurance.ro).

Η εταιρεία τελούσε υπό προσωρινή διαχείριση αλλά πέρασε το χρονικό διάστημα στο οποίο η εποπτική αρχή είχε ορίσει για την κεφαλαιακή της ενίσχυση.
Στην Ελλάδα η City Insurance κατάφερε να ασφαλίσει 180.000 οχήματα, μεταξύ των οποίων αρκετά βαν και φορτηγά, οι ιδιοκτήτες των οποίων βρίσκονται τώρα στον αέρα, ελπίζοντας ότι θα βρουν ασφαλιστική κάλυψη σε τυχόν εταιρεία, η οποία θα αναλάμβανε το πελατολόγιο της City Insurance.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ρουμανικής Εποπτικής Αρχής (ASF), η ανάκληση της άδειας λειτουργίας κρίθηκε επιβεβλημένη, καθώς η εταιρεία δεν κατάφερε να υλοποιήσει πρόγραμμα αναδιάρθρωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα