Δάνειο με «προνομιακό» επιτόκιο 11,15%

Ενόψει εορτών προωθούνται «γρήγορα» καταναλωτικά και προσωπικά δάνεια.

Ηλεκτρονικό μήνυμα έλαβαν χιλιάδες πελάτες τράπεζας που έχουν τη μισθοδοσία τους στο συγκεκριμένο πιστωτικό ίδρυμα. Το μήνυμα αφορά προώθηση δανείου με την ονομασία Fast Loan με επιτόκιο 11,15% συν ΣΕΠΕ 0,60%. Λέγεται Fast γιατί σύμφωνα με το

μήνυμα θα βγει το δάνειο σε 5' από το κινητό! Το επιτόκιο χαρακτηρίζεται «προνομιακό» γιατί λέει το ισχύον επιτόκιο είναι 14,3%. Από πότε ένα διψήφιο επιτόκιο χαρακτηρίζεται προνομιακό όταν το γενικότερο επίπεδο των επιτοκίων τείνει στο μηδέν, είναι ένα ρητορικό ερώτημα, το οποίο οφείλουν να γνωρίζουν οι υπεύθυνοι που σχεδίασαν το προϊόν και έστειλαν το σχετικό μήνυμα στους πελάτες τους. Γιατί οι πελάτες της τράπεζες δεν είναι όλοι «Fast Αφελείς» και κάποιοι ενοχλούνται όταν δέχονται τέτοια «προνομιακά» μηνύματα.

Οι τράπεζες φαίνεται να μην έχουν βάλει μυαλό από όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν με τα καταναλωτικά και τα προσωπικά δάνεια, τα οποία έδιναν χωρίς κριτήρια με απαγορευτικά, ως προς την αποπληρωμή, διψήφια επιτόκια. Δυστυχώς, η ιστορία επαναλαμβάνεται και δεν είναι φάρσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα