Ελληνική Εταιρεία Logistics: Συμμετοχή σε Διεθνή Έκθεση

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) συμμετείχε στην 8η Διεθνή Έκθεση: «Εφοδιαστική Αλυσίδα &Logistics - Cargo Truck &Van Expo» 2021, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση που γίνεται στην χώρα μας για τον κλάδο της εφοδιαστικής και πραγματοποιήθηκε στις 2-4 Οκτωβρίου 2021, στο Metropolitan Expo.

Η έκθεση απετέλεσε ουσιαστικά, την πρώτη ευκαιρία για την δια ζώσης συνάντηση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της πανδημίας, εκθετών

από όλο το φάσμα της αλυσίδας εφοδιασμού, των logistics, των εμπορευματικών μεταφορών και του επαγγελματικού οχήματος, καθώς και εκατοντάδων επισκεπτών, δίνοντας έτσι το στίγμα της αναπροσαρμογής αλλά και της συνεχιζόμενης ανάπτυξης του κλάδου παρά τις όποιες αντιξοότητες δημιουργήθηκαν λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που διαμόρφωσε ο κορονοϊός.

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics δεν θα μπορούσε παρά να στηρίξει ενεργά αυτή την πρωτοβουλία τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον στον τομέα των logistics, ως φορέας και υποστηρικτής της έκθεσης και των συνεδριακών Events, LOGI.C.

Στο περίπτερό της, οι επισκέπτες μπόρεσαν να ενημερωθούν για τις δράσεις της EEL, τα οφέλη των μελών, καθώς επίσης για τις νέες εξελίξεις και τάσεις του κλάδου.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των συνεδριακών εκδηλώσεων LOGI.C 2021, η ΕEL συμμετείχε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, ως συνδιοργανωτής στο Πανελλήνιο Συνέδριο του ΕΕΣΥΜ για τις αστικές διανομές, με κεντρική εισήγηση του προέδρου της Δρ. Βασίλη Ζεϊμπέκη, καθώς και την βράβευση των επιτυχόντων στο διαγωνισμό βραβείου Μεταφορών «Δημήτριος Τσαμπούλας». Οι επιτυχόντες στο διαγωνισμό, επιχορηγήθηκαν με τη δωρεάν εγγραφή και συνδρομή τους για ένα έτος στην Ελληνική Εταιρεία Logistics, αποκτώντας έτσι την ευκαιρία να εισέλθουν στην μεγάλη οικογένεια των επαγγελματιών του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Στην ομιλία του ο κος Ζεϊμπέκης αναφέρθηκε στην Ελληνική εμπειρία ανάπτυξης των αστικών εμπορευματικών μεταφορών (city logistics), στις προκλήσεις αλλά και στα προβλήματα που πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν τόσο από την Πολιτεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και από τους επαγγελματίες, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και τη βελτιστοποίηση των συγκεκριμένων υπηρεσιών, λαμβάνοντας κατά κύριο λόγο υπόψιν και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics έχοντας ως καταστατικό της σκοπό, την υποστήριξη της επιστήμης των Logistics και των επαγγελματιών του κλάδου, συνδράμει έμπρακτα κάθε πρωτοβουλία και δράση που αποτελεί εργαλείο γνώσης για αυτούς και συγχαίρει τους διοργανωτές της έκθεσης.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα