Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας: Παρουσίαση και υπηρεσίες που προσφέρει

Το ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ με έδρα την Αθήνα ιδρύθηκε το 1952 και αποτελεί το συνδετικό κρίκο της Ελλάδας με την Ιταλία για την ανάπτυξη και την προώθηση διμερών οικονομικών και εμπορικών συνεργασιών.

Μέλος της ένωσης ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ( ASSOCAMERESTERO ) που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο και επίσημα αναγνωρισμένο από το Ιταλικό και Ελληνικό κράτος συνδράμει και στηρίζει τις ‘Ελληνο-Ιταλικές εμπορικές συναλλαγές μέσα από

την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στα μέλη του.

Αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη για τις ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται με την ιταλική αγορά ή στοχεύουν στην εξαγωγή των προϊόντων τους σε αυτή.

Ως όργανο εκπροσώπησης των επιχειρηματικών συμφερόντων των δύο χωρών προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη του αξιόπιστες και χρήσιμες υπηρεσίες για τη συνεργασία τους με την ιταλική αγορά καθώς για την προβολή και τη δικτύωσή τους.

Ο ρόλος του Επιμελητηρίου είναι να συνδράμει τα Μέλη του τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία παρέχοντας έναν αριθμό ειδικά σχεδιασμένων υπηρεσιών.

Με κεντρικό σύνθημα ΄΄Εξάγουμε περισσότερη Ελλάδα΄΄ το 'Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας ενισχύει ακόμα περισσότερο την ελληνική εξωστρέφεια προς την ιταλική αγορά και δίνει τη δυνατότητα στα Μέλη του για αναζήτηση συνεργασιών και δικτύωσης στην αγορά της γείτονας χώρας.

Με νέες τρόπους και ασφαλείς μεθόδους προσαρμόζεται στο νέο περιβάλλον που δημιουργείτε στην μετά Covid 19 εποχή και ‘’ΕΞΑΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’διαδικτυακά.

Μη ξεχνάμε ότι η Ιταλία παραμένει ο Νο1 εξαγωγικός προορισμός για τα ελληνικά προϊόντα.

Για τη διαχρονική και την πολυετή υποστήριξή του προς τους έλληνες εξαγωγείς έχει απονεμηθεί στο ΄Ελληνο – Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας τιμητική διάκριση στα πλαίσια των GREEK EXPORTS AWARDS 2019.

Το 'Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας αποτελεί έναν από του βασικούς πυλώνες της ελληνικής εξωστρέφειας προς την Ιταλική Αγορά.

Προσφέρει επίσης στα Μέλη του:

-Διεξαγωγή αξιόπιστης έρευνας αγοράς για στοιχεία ιταλικών εταιρειών

-Δωρεάν είσοδο στις περισσότερες ιταλικές εκθέσεις κσι ενημέρωση για το χρόνο και τον τόπο διεξαγωγής τους

-Ενημέρωση και πρόσκληση σε b2b επιχειρηματικές συναντήσεις με ιταλικές εταιρείες που έχουν ενδιαφέρον συνεργασίας με την Ελληνική αγορά

-Προσφορές και ζητήσεις από την Ιταλική αγορά.

-Μεταφραστικές υπηρεσίες σε μειωμένες τιμές μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων Μεταφραστών/Διερμηνέων που είναι μέλη του Επιμελητηρίου μας.

-Προβολή της εταιρείας σας μέσα από το webportal www.italia.gr,τις σελίδες μας στο facebook,το νέο μας newsletter και τον ηλεκτρονικό Έλληνο-Ιταλικό Εμπορικό Οδηγό.

-Ειδική προσφορά για αξιόπιστη επιχειρηματική πληροφόρηση για τις ιταλικές εταιρείες που πρόκειται να συνεργαστείτε.

-Δράσεις και εκδηλώσεις για την προώθηση του MADE IN ITALY στην ελληνική αγορά και του MADE IN GREECE στην ιταλική.

-Δυνατότητα εύρεσης υποψηφίων συνεργατών που έχουν κατά κανόνα ιταλική εκπαίδευση και αναζητούν εργασία.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα