Η Kalashnikov κατασκεύασε "έξυπνη" καραμπίνα για "χίπστερς"

Στη ζωή όλα αλλάζουν. Ακόμη και η φιλοσοφία πίσω από την κατασκευή των τουφεκίων της ρωσικής βιομηχανία όπλων Kalashnikov, η οποία με τη νέα της καραμπίνα θέλει να προσεγγίσει τους "χίπστερς".

Η νέα Kalashnikov ονομάζεται MP-155 Ultima και, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ντμίτρι Τάρασοφ, βασίζεται σε ένα υπάρχον κυνηγετικό όπλο, το MP-155.

"Στη συνδεδεμένη του έκδοση, είναι ένα "όπλο gadget" για πρακτική σκοποβολής", δήλωσε ο Ντμίτρι

Τάρασοφ στη συνέντευξη που έδωσε στο RBK και πρόσθεσε: "Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε το κοινό που έχει μεγαλώσει με gadget και δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του χωρίς αυτά. Σπάνια πλέον παμε για κυνήγι. Γι 'αυτό θέλουμε να απευθυνθούμε (…) σε χίπστερς, στη γενιά Ζ ".

Το MP-155 Ultima παρουσιάστηκε στην έκθεση όπλων Army τον Αύγουστο του 2020 και αμέσως έγινε ατραξιόν.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η "έξυπνη" καραμπίνα Kalashnikov MP-155 Ultima δεν έχει μόνο φουτουριστικό σχεδιασμό. Έχει βάρος 4,2 κιλά, διάμετρο φυσιγγιού 12/76, μήκος κάνης 510 χιλιοστά, συνολικό μήκος 1013 χιλιοστά ενώ θα κοστίζει 100.000 ρούβλια (1.116 ευρώ στην τρέχουσα τιμή). Η καραμπίνα είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρονικό υπολογιστή που συγχρονίζεται και συνδέεται με κινητές συσκευές smartphone. Επίσης διαθέτει θύρα USB, κάμερα υψηλής ανάλυσης με ψηφιακή οθόνη και οπτικό με λέιζερ κόκκινης τελείας.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα