Η νέα εταιρεία του Θοδωρή Παπαλουκά με Μάριο Παρίση και την παρέα της Νέας Σμύρνης

Θα δραστηριοποιηθεί στη σωματική υγεία, την ψυχική υγεία - ευξία και ιατρική αποκατάσταση 

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλαθοσφαιριστές που έχει οδηγήσει μαζί με τους συμπαίκτες του την Εθνική Ομάδα σε σπουδαίες νίκες και σε συλλογικό επίπεδο την ΤΣΣΚΑ στην κορυφή της Ευρωλίγκας, κάνει νέα βήματα στον επιχειρηματικό στίβο.
Μαζί του στη νέα πεντάδα της «Hiveact» όπως

ονομάζεται η νεοσύστατη εταιρεία, η ομάδα που έχει δημιουργήσει την Game Over, εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει escape rooms. Πρόκειται για την παρέα της Νέας Σμύρνης, η οποία αποτελείται από τους Παναγιώτη Σπυρόπουλο, Μάριο Παρίση, Άλκη Μπάγια και Ιορδάνη Παπαδόπουλο.
Η εταιρεία που συνέστησαν οι πέντε θα ασχοληθεί με τεχνολογίες πληροφορικής από εμπόριο υπολογιστών και άλλων ειδών πληροφορικής καθώς και εμπόριο εξοπλισμού γυμανστικής και αθλητισμού μέχρι ανάπτυξη εφαρμογών πληροφορικής.
Συγκεκριμένα, τα προϊόντα και οι εφαρμογές εστιάζουν στην καλή σωματική υγεία (fitness), ψυχική υγεία - ευεξία (wellbeing) και την ιατρική αποκατάσταση (recovery medical). Παράλληλα θα έχει και eshop για πωλήσεις λιανικής και χονδρικής, παρέχοντας και συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με τα παραπάνω (υπηρεσίες life coaching, nutriotionist, fitness).
Το αρχικό κεφάλαιο της εταιρείας είναι 25.000 ευρώ με μεγαλύτερο μέτοχο το Μάριο Παρίση 65% και δεύτερο τον Θοδωρή Παπαλουκά με 20%. Οι υπόλοιπο τρεις μοιράζονται τα υπόλοιπο 15%.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα