Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ: "Κρατάει" για άλλα δέκα χρόνια τη Starbucks στην Ελλάδα

Λήγει με αυτόν τον τρόπο μια εκκρεμότητα , καθώς η σύμβαση  με την αμερικανική Starbucks είχε λήξει από τον Μάιο του 2022 και από τότε έχει πάρει εξάμηνες παρατάσεις.

Νέα, δεκαετή σύμβαση δικαιόχρησης (franchise agreement) με την μητρική των Starbucks, υπέγραψε η «Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ Μονοπρόσωπη ΑΕΕ»..

Με τη συμφωνία αυτή η εταιρεία

θα καταφέρει να φτάσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, την αντιπροσώπευση της διάσημης αλυσίδας για πάνω από τριάντα χρόνια καθώς το πρώτο κατάστημα είχε ανοίξει στο κέντρο της Αθήνας (πλατεία Κοραή) το 2002.

Λήγει με αυτόν τον τρόπο μια εκκρεμότητα , καθώς η σύμβαση με την αμερικανική Starbucks είχε λήξει από τον Μάιο του 2022 και από τότε έχει πάρει εξάμηνες παρατάσεις.

Υπενθυμιζεται ότι δημοσιεύματα στις αρχές του 2023 ήθελαν την Starbucks σε Ελλάδα και Κύπρο να αλλάζει χέρια και να περνάει στο κυπριακό fund, ECM Partners, το οποίο ελέγχει μεταξύ των άλλων και την ιστορική φαρμακοβιομηχανία που ίδρυσε η οικογένεια Μαρινόπουλου, FAMAR. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι Παναγιώτης και Στέφανος Μαρινόπουλος, επικεφαλής της διοίκησης της Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ, έπεισαν τη διοίκηση της Starbucks ότι οι λειτουργικές ταμειακές ροές της εταιρείας θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τις υποχρεώσεις της σήμερα αλλά και στο μέλλον.

Keywords
Αναζητήσεις
marinopoulos-etaireia-kafe-krataei-gia-alla-deka-chronia-ti-starbucks-stin-ellada.htm
Τυχαία Θέματα