Μήνυμα 112: Σε ποιες περιοχές στάλθηκαν την Τρίτη μηνύματα κινδύνου

Όλα τα μηνύματα από την υπηρεσία 112.

Προειδοποιητικό μήνυμα προς τους κατοίκους διαφόρων περιοχών στάλθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με το σύστημα 112 εξαιτίας των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε Βαρυμπόμπη και Μεσσηνία.

Μήνυμα 112 για πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη: "Αν είστε στη Βαρυμπόμπη ή στις Αδάμες εκκενώστε προς Θρακομακεδόνες"

Μήνυμα από το 112 για γενική απομάκρυνση των κατοίκων της Βαρυμπόμπης και του οικισμού Αδάμες εστάλη για την προστασία των πολιτών. Το μήνυμα αναφέρει: «Αν είστε στη Βαρυμπόμπη ή στις Αδάμες εκκενώστε προς Θρακομακεδόνες για λόγους ασφαλείας».

Νωρίτερα, είχε σταλεί από το 112 το εξής μήνυμα για την φωτιά στη περιοχή: «Αν βρίσκεστε σε περιοχή Μορτερού βόρεια κόμβου Ερυθραίας Αττικής, κλείστε καμινάδες, παράθυρα, πόρτες για να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό σπιτιού. Παραμείνετε σε ετοιμότητα, ακολουθείτε οδηγίες αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας».

Φωτιά στη Μεσσηνία - Μήνυμα 112: Εκκένωση οικισμών στην περιοχή Βασιλίτσι

Μήνυμα του 112 εστάλη σε όσους βρίσκονται στην περιοχή Βασιλίτσι, Λειβαδάκια, Άγιος Γεώργιος Μεσσηνίας ώστε να εκκενώσουν τώρα προς Κορώνη λόγω δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: Αν βρίσκεστε στην περιοχή Βασιλίτσι, Λειβαδάκια, 'Αγιος Γεώργιος Μεσσηνίας εκκενώστε τώρα προς Κορώνη. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας

Keywords
Τυχαία Θέματα