Νέες βαρύτατες καταγγελίες κατά πασίγνωστου σκηνοθέτη

Νέες συγκλονιστικές καταγγελίες έρχονται στο φως για τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, τον άνθρωπο που βίασε τον 40χρονο Βασίλη, τον Νίκο Σ. και άλλους.

Όπως μεταδίδει το in.gr, στοιχεία από τις συγκλονιστικές αυτές καταγγελίες αποκαλύπτει η Μαρία Κούρτεση, η δικηγόρος του 40χρονου Βασίλη, του ανθρώπου που κινήθηκε πρώτος νομικά σε βάρος του σκηνοθέτη και ηθοποιού .

Περιγράφει πως ο θεατράνθρωπος αυτός έχανε το ενδιαφέρον του όταν τα θύματά του ενηλικιώνονταν, πως είχε μέθοδο για να χειραγωγεί τους ανήλικους

Η

Μαρία Κούρτεση μιλά για τις εξελίξεις που δρομολογούνται άμεσα, για τις πολλές άλλες καταγγελίες που δέχεται αλλά και για τη συναισθηματική χειραγώγηση που ασκούσε o καταγγελλόμενος επί σειρά ετών στα πολλά θύματα του. Οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως για τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό έχουν ένα πολύ μεγάλο χρονικό εύρος.

Υπάρχουν μαρτυρίες που ξεκινούν από το 1995 η πρώτη ως το 2017 η τελευταία, δηλαδή πηγαίνουν σε βάθος 22 ετών.

Τα πρόσωπα είναι επίσης πολλά. Εκτός από τον Βασίλη, ακόμη δύο νεαροί άντρες σήμερα, είναι σημαντικοί μάρτυρες στην υπόθεση και αναμένεται να καταθέσουν ή και να προχωρήσουν σε μηνύσεις ενώ ακόμα τουλάχιστον 8 έχουν μιλήσει με τον Βασίλη και τη δικηγόρο για αντίστοιχες εμπειρίες με τον γνωστό σκηνοθέτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέες,nees