Πρόβλημα διαγραφής αρχείων στα Western Digital My Book Live

Η εταιρεία συμβουλεύει τους καταναλωτές να αποσυνδέσουν τις συσκευές τους από το δίκτυο

H Western Digital, κατασκευαστής των δημοφιλών εξωτερικών δίσκων My Disk, συμβουλεύει τους καταναλωτές να αποσυνδέσουν τις My Book Live συσκευές τους από το δίκτυο μέχρι νεωτέρας. Ο λόγος είναι τα μαζικά περιστατικά διαγραφής αρχείων από

συσκευές ανά τον κόσμο τα οποία έχουν τρομοκρατήσει τους χρήστες και έχουν βάλει τους τεχνικούς της εταιρείας να ψάχνουν τους λόγους που συνέβη αυτό. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ανάκτηση αρχείων μετά την διαγραφή.

Σε σχετικό thread στο support forum της Western Digital, χρήστες απ’ όλο τον κόσμο καταθέτουν τα προσωπικά τους δυσάρεστα περιστατικά διαγραφής data. Πολλοί χρήστες υποστηρίζουν ότι το πρόβλημα προέκυψε εξαιτίας της ενεργοποίησης της επιλογής του reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια όλων των αποθηκευμένων δεδομένων.

Το My Book είναι μία διάσημη συσκευή αποθήκευσης αρχείων, που συνδέεται στους υπολογιστές μέσω USB. Το μοντέλο που έχει παρουσιάσει το πρόβλημα, το My Book Live, χρησιμοποιεί καλώδιο ethernet για να συνδεθεί σε τοπικό δίκτυο. Η Western Digital σταμάτησε να υποστηρίζει το My Book Live το 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα