Πυρκαγιές σε Ηλεία και Αχαΐα - Διακοπή κυκλοφορίας στη νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου

Εκκενώνονται οι παραπάνω περιοχές και οιι κάτοικοι καλούνται να απομακρυνθούν από τους οικισμούς και να κατευθυνθούν προς πύργο.

Σε διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων προχώρησε η Αστυνομία, στη νέα εθνική οδό Πατρών-Πύργου από το ύψος της κοινότητας, Χανάκια μέχρι και το ύψος της κοινότητας Δουνέικα, λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στην περιοχή, Αλποχώρι

Στο μεταξύ, εκκενώνονται οι παραπάνω περιοχές και οιι κάτοικοι καλούνται να απομακρυνθούν από τους οικισμούς και να κατευθυνθούν προς πύργο.

Ειδικότερα ανακοίνωση αναφέρει: «Δασική Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στις περιοχές Χανάκια και Αλποχώρι Ηλείας απομακρυνθείτε προς Πύργο. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Μηνύματα του 112 εστάλησαν και σε όσους βρίσκονται στις περιοχές Κωστοπουλαίικα και Κάλφας Αχαΐας προκειμένου να απομακρυνθούν προς Λάτα.

Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει: «Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας 21/06/2024 17:30. Δασική Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στις περιοχές Κωστοπουλαίικα και Κάλφας Αχαΐας απομακρυνθείτε προς Λάτα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Keywords
Αναζητήσεις
pyrkagies-se-ileia-kai-achaa---diakopi-kykloforias-sti-nea-ethniki-odo-patron-pyrgou.htm
Τυχαία Θέματα