Ρόδος: Νεκρή γυναίκα από πυροβολισμό - Αυτοκτόνησε ο δράστης

Νέα δολοφονία γυναίκας συγκλονίζει το πανελλήνιο, καθώς μία νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της που στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το φονικό σύμφωνα με τα τοπικά μέσα έγινε μέρα μεσημέρι και καταμεσής του δρόμου στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι.

Σύμφωνα με την «Ροδιακή» ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε γυναίκα 30 περίπου ετών, η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού. Το θύμα πυροβολήθηκε από κοντινή απόσταση με κυνηγετική

καραμπίνα δύο φορές.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ρόδου που βρίσκονται στο σημείο, συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο τελέσθηκε το φονικό. Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στη «Ροδιακή» επισήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας.

Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ένα άγνωστο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα, περίμενε λίγα μέτρα από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες.

Αυτοκτόνησε ο δράστης

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο γυναικοκτόνος αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο που σκότωσε την 30χρονη γυναίκα με δύο πυροβολισμούς. Οι αστυνομικοί που έχουν κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι του βρήκαν ένα σημείωμα το οποίο έγραφε:

«Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Keywords
Τυχαία Θέματα