Σήμερα οι ανακοινώσεις, κατά της οπαδικής βίας - Τα 4 "σκληρά" μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση

Στο τραπέζι της Κυβέρνησης υπάρχουν τέσσερα μέτρα τα οποία και συζητήθηκαν στη σύσκεψη του Σαββάτου.

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν τα νέα μέτρα που αποφασίστηκαν στη σύσκεψη που έγινε το πρωί του Σαββάτου για την πάταξη της οπαδικής βίας, από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Τις προθέσεις της κυβέρνησης σκιαγράφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. “Δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια”, διαμήνυσε ο Π. Μαρινάκης, μέσω του Σκάι, και προανήγγειλε

χαρακτηριστικά “την εφαρμογή αποφάσεων που κάποιοι φοβόντουσαν να εφαρμόσουν για δεκαετίες”, ενώ σημείωσε πως με τις νέες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα όσοι καταδικάζονται πλέον για οπαδική βία θα μπαίνουν φυλακή.

Κατά τη σύσκεψη έγινε συζήτηση σχετικά με το αίτημα της ΠΟΑΣΥ για απόσυρση της ΕΛ.ΑΣ. από τα γήπεδα. Αυτό, ωστόσο, θα αποτελούσε ανάκληση της απόφασης που ελήφθη τον Αύγουστο, για την παρουσία της αστυνομίας στις θύρες των οργανωμένων οπαδών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ στο τραπέζι της Κυβέρνησης υπάρχουν τέσσερα μέτρα τα οποία και συζητήθηκαν στη σύσκεψη, ενώ έγινε και αναφορά στο αίτημα της αστυνομίας για απεμπλοκή της από τη φύλαξη των θυρών των οργανωμένων στα γήπεδα.

Αναλυτικά τα τέσσερα μέτρα είναι:

Οριστικό λουκέτο στους συνδέσμους των οπαδών Αγώνες χωρίς φιλάθλους Διακοπή των πρωταθλημάτων Ευρωπαϊκός αποκλεισμός ομάδων.
Keywords
Αναζητήσεις
simera-oi-anakoinoseis-kata-tis-opadikis-vias---ta-4-sklira-metra-pou-exetazei-i-kyvernisi.htm
Τυχαία Θέματα