«Συμπαίκτης» της εθνικής ομάδας χάντμπολ ανδρών στο Euro 2024 η Λουξ

Την Πέμπτη ξεκινά της προσπάθεια του αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην Γερμανία. Πρώτος αντίπαλος η Πορτογαλία.

Στο Μόναχο βρίσκεται από σήμερα η αποστολή της εθνικής ομάδας χάντμπολ των ανδρών, όπου την Πέμπτη θα ξεκινήσει τους αγώνες της για το Euro 2024, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 28 Ιανουαρίου.

Επίσημος Υποστηρικτικής της ομάδας είναι για ακόμη μία χρονιά η Λουξ, η οποία στηρίζει την «άνθιση» του αθλήματος εντός κι εκτός συνόρων.

Επιστροφή στα «σαλόνια» μετά από

18 χρόνια

Η εθνική ομάδα των ανδρών, 18 χρόνια μετά από την τελευταία της εμφάνιση σε τελική φάση διεθνούς διοργάνωσης, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε Euro και έχει κληρωθεί στον 6ο όμιλο με αντιπάλους τις Πορτογαλία, Τσεχία και Δανία. Πρώτος αγώνας είναι εναντίον των Πορτογάλων την Πέμπτη στις 19:00 και θα ακολουθήσουν αυτοί με την Δανία (Σάββατο, 21:30) και Τσεχία (Δευτέρα, 19:00).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας έχει επιλέξει 19 παίκτες και συγκεκριμένα τους: Παπαντωντόπουλο, Παπαβασίλη, Σάββα, Πασσιά, Κανδύλα, Καραμπουρνιώτη, Μιχαηλίδη, Τζηρά (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Κεδέρη, Λιάπη, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζή, Μάλλιο (ΑΕΚ), Θ. Παπάζογλου, Λ. Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Τόσκα (Bianco Monte Δράμα), Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα), Mπόσκο (Χενίλ- Ισπανία) και Μπουκοβίνα (Γκροσβάλσταντ- Μπουντεσλίγκα-2/Γερμανία).

Keywords
Αναζητήσεις
sybaiktis-tis-ethnikis-omadas-chantbol-andron-sto-euro-2024-i-loux.htm
Τυχαία Θέματα