«Θάλασσα κι αλμυρό νερό», από το εξωτερικό…

Γιατί κλείνει deal για θαλασσινό νερό η Γερολυμάτος international;

H Γερολυμάτος International έχει έρθει σε συμφωνία με μεγάλη πολυεθνική εταιρία με σκοπό την παραγωγή και πώληση θαλασσινού νερού σε αγορές του εξωτερικού. Αυτή η συμφωνία θα καλύψει σε μεγάλο ποσοστό την παραγωγική ικανότητα του εργοστασίου της στο Μενίδι

Κι αν σε κάποιους ακούγεται περίεργο αυτό το deal, θα πρέπει να σημειώσουμε πως στο portfolio της Γερολυμάτος International συμπεριλαμβάνεται το προιόν Sinomarin, που

γεννήθηκε πριν από 20 χρόνια στη Γαλλία ως το πρώτο υπέρτονο spray θαλασσινού νερού για ρινική χρήση. Το Sinomarin είναι ένα εξόχως διακεκριμένο προϊόν με παρουσία σε 40 αγορές ανά τον κόσμο, ενώ για τη νέα σειρά Sinomarin Plus Algae, η εταιρεία έχει λάβει πατέντα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Ρωσία, το Καζακστάν, το Ισραήλ, την Κίνα, την Ινδία, και την Αυστραλία. Δύο πατέντες έχουν αποδοθεί στις ΗΠΑ ενώ μια ακόμα αίτηση στην Κίνα έχει εγκριθεί και αναμένεται η τελική έκδοσή της μέσα στο 2024.

Το θαλασσινό νερό που περιέχει το Sinomarin προέρχεται από τον κόλπο Cancale, στην περιοχή της Βρετάνης στη Γαλλία. H περιοχή χαρακτηρίζεται από την ύπαρξη παλίρροιας που αγγίζει τα 15 περίπου μέτρα καθώς και ισχυρά θαλάσσια ρεύματα. Λόγω της συνεχομένης κίνησής του, το νερό ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς, είναι απαλλαγμένο από τυχόν μολυσματικούς παράγοντες, και ως εκ τούτου χαρακτηρίζεται για την άριστη ποιότητά του. Η ποιότητα του θαλασσινού νερού παρακολουθείται συνεχώς από επίσημες τοπικές αρχές.

Η Γερολυμάτος International διαθέτει στην Γαλλία την θυγατρική Laboratoire Action Innovation Marine (A.I.M.) εστιάζει στην άντληση και την επεξεργασία θαλασσινού νερού, την απαραίτητη πρώτη ύλη για την παραγωγή όλων των προϊόντων της εταιρείας που βασίζονται στο θαλασσινό νερό. Εκτός από τα προϊόντα του Ομίλου, η Laboratoire A.I.M. προμηθεύει επίσης θαλασσινό νερό σε πολλές εταιρείες με καθιερωμένες μάρκες θαλασσινού νερού και έτσι αναγνωρίζεται ως αξιόπιστος προμηθευτής πρώτης ύλης σε αυτήν την αγορά.

H Laboratoire A.I.M. αντλεί και επεξεργάζεται το θαλασσινό νερό στην προαναφερθείσα αδειοδοτημένη εγκατάσταση στον κόλπο Cancale.

Keywords
Αναζητήσεις
thalassa-ki-almyro-nero-apo-to-exoteriko.htm
Τυχαία Θέματα