Το Your Directors Club μιλάει για «Αυτογνωσία, Αποστασιοποίηση και Επαναπροσδιορισμό»

Το Your Directors Club, την δύσκολη αυτή εποχή που διανύει ολόκληρη η ανθρωπότητα παραμένει δίπλα στα μέλη του και πιστό στις δεσμεύσεις του για τη διοργάνωση μηνιαίων κύκλων συναντήσεων.

Ανταποκρινόμενο λοιπόν στη δέσμευσή του για συνεχή εξέλιξη, πραγματοποίησε με τεράστια επιτυχία άλλον ένα κύκλο διαδικτυακών συναντήσεων (WebCircles) με σκοπό να ενισχύσει τα μέλη του στη διαχείριση κομβικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν στο πλαίσιο του ρόλου τους.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2021 συζητήθηκαν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Senior Directors σήμερα. Επίσης

έγινε εκτενέστατη αναφορά και στο εργαλείο διαχείρισης που ενισχύει τους Senior Directors στην κατανόηση, διάγνωση, πρόβλεψη και αντιμετώπιση πιθανών αντιδράσεων, αντιστάσεων αλλά και προβληματισμών, ώστε να δουν την αλλαγή που επιθυμούν τόσο στις δομές και λειτουργίες των οργανισμών τους όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Με εισηγητή τον Hendre Coetzee, Founder of the Center for Advanced Coaching (CAC) and Leadership Architecture Specialist, συζητήθηκε ότι ο μόνος τρόπος να πετύχουμε τον επαναπροσδιορισμό της τρέχουσας κατάστασής μας είναι πρώτα να αναγνωρίσουμε την κατάσταση, να αποστασιοποιηθούμε από την ανάγκη μας για βεβαιότητα και έτσι να είμαστε σε θέση να εξετάζουμε όλες τις ευκαιρίες που προκύπτουν.

Τονίστηκαν τα βήματα και οι τακτικές που μπορούν να ακολουθήσουν οι ηγέτες του σήμερα με σκοπό κάθε αλλαγή να αποτελεί πάντα ευκαιρία εξέλιξης και επαναπροσδιορισμού.


Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.yourdirectorsclub.com.
Keywords
Τυχαία Θέματα