Μητσοτάκης: «Όχι στα επιδόματα που δίνει η κυβέρνηση δεξιά και αριστερά»

Σκληρή επίθεση στην Κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στα διεθνή θέματα, την οικονομία και την κοινωνική πολιτική εξαπέλυσε από τη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη, ο πρόεδρος της ΝΔ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση στην Περιφέρεια με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και θα ακολουθήσει σύσκεψη με αντιπεριφερειάρχες και δημάρχους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης,

ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προανήγγειλε μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή για εισοδήματα έως 10.000 ευρώ στο 9%, αντί 20% που είναι σήμερα, σημειώνοντας πως «αυτή είναι κοινωνική πολιτική, όχι τα επιδόματα που δίνει η κυβέρνηση δεξιά και αριστερά».

Σχετικά με τον ΦΠΑ στα νησιά, θα επιδιώξει να το ζητήσει για τα νησιά που αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με το προσφυγικό.

Έκανε λόγο για κυβέρνηση σε αποδρομή, ενώ για το ονοματολογικό, είπε πως, αν τα Σκόπια θέλουν πρόοδο σε Ευρώπη και ΝΑΤΟ, πρέπει να κάνουν συμβιβασμό.

Για τα ελληνοτουρκικά, συνέστησε αυτοπεποίθηση, ψυχραιμία και ενότητα του λαού, και απεύθυνε έκκληση στην Άγκυρα να σέβεται τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου.

The post Μητσοτάκης: «Όχι στα επιδόματα που δίνει η κυβέρνηση δεξιά και αριστερά» appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα