«Προσγειώθηκε» η πρώτη πτήση της Qatar στη Θεσσαλονίκη

Την πρώτη πτήση της Qatar Airways υποδέχθηκε την περασμένη εβδομάδα το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Η Active Media, σε συνεργασία με την Galakteros Events Productions, ανέλαβαν το λανσάρισμα της νέας πτήσης της Qatar Airways, στο πλαίσιο τελετής για την υποδοχή της πρώτης

πτήσης την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 το μεσημέρι από την Ντόχα.

H Active Media μαζί με το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης συντόνισαν τις ενέργειες υποδοχής του αεροσκάφους Airbus A320 της Qatar Airways που καλωσορίστηκε με την καθιερωμένη αψίδα νερού, ενώ αμέσως μετά οργανώθηκε η υποδοχή της VIP αντιπροσωπείας της πρώτης πτήσης.

Το νέο δρομολόγιο, θα εκτελείται τέσσερις φορές την εβδομάδα, από την Ντόχα στη Θεσσαλονίκη.

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, η Active Media σε συνεργασία με την Galakteros Events Productions και την MR.CO ανέλαβαν την παραγωγή της λαμπερής και εκλεπτυσμένης εκδήλωσης του επίσημου gala της Qatar Airways που πραγματοποιήθηκε στο Makedonia Palace, παρουσία επιχειρηματικών και τουριστικών εκπροσώπων της Βόρειας Ελλάδας, δημοσιογράφων και διασημοτήτων.

Η υποδοχή των καλεσμένων περιελάμβανε κλασικές μουσικές πιάνου, άρπας και βιολιών, καθώς και χορευτικό δρώμενο. Την παρουσίαση ανέλαβε η διάσημη ελληνίδα σταρ Τόνια Σωτηροπούλου, ενώ η εκδήλωση συνεχίστηκε υπό τους ήχους του επιτυχημένου ελληνικού συγκροτήματος Onirama και έκλεισε με μια φαντασμαγορική στιγμή, με τη ρίψη πυροτεχνημάτων.

The post «Προσγειώθηκε» η πρώτη πτήση της Qatar στη Θεσσαλονίκη appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα