Τραγωδία Ν.Σμύρνης: Τα αδελφάκια προσπάθησαν να ξεφύγουν αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη

Σοκάρει η τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη.

Πατέρας έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα όπου ήταν τα παιδιά του, με αποτέλεσμα να χάσουν και οι τρεις τη ζωή τους από αναθυμιάσεις.

Είχε σχεδιάσει τα πάντα πριν σκοτώσει τα παιδιά του

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 45χρονος φαίνεται πως είχε σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια πριν σκοτώσει τα ίδια του παιδιά. Πήρε για Σαββατοκύριακο τα δύο δίδυμα αγόρια από την πρώην συζύγου του, έγραψε σημειώματα οργής στους τοίχους του διαμερίσματος,

κλείδωσε παράθυρα και πόρτες για να μην μπορεί να ξεφύγει κανείς και έβαλε φωτιά σε ρούχα και στο στρώμα της κρεβατοκάμαρας του σπιτιού στην οδό Κοραή, οδηγώντας στο θάνατο τα παιδιά του και τον ίδιο.

Τα αδικοχαμένα αγοράκια του, φέρονται σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις να ξύπνησαν και να προσπάθησαν να σωθούν. Ωστόσο, ο πατέρας τους είχε φροντίσει να μην γλιτώσει κανείς. Όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με πληροφορίες το επιβεβαιώνει και ο ιατροδικαστής, τα οκτάχρονα παιδιά που βρέθηκαν στο χολ του διαμερίσματος, φέρεται να ξύπνησαν αρχικά από τους καπνούς και να προσπάθησαν να διαφύγουν από την πόρτα ωστόσο κάτι τέτοιο κατέστη αδύνατο καθώς ο πατέρας τους είχε κλειδώσει την πόρτα.Όταν τελικά οι πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού ήταν πλέον αργά. Τα δύο αγοράκια μεταφέρθηκαν εν συνεχεία στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ όπου έδωσαν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

The post Τραγωδία Ν.Σμύρνης: Τα αδελφάκια προσπάθησαν να ξεφύγουν αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα