Ν. Παπαθανάσης: Επιστρέφει σε λειτουργία μεγάλο μέρος επιχειρήσεων και εργαζομένων

Στην κανονικότητα επιστρέφουν τις επόμενες επτά ημέρες, επιπλέον 77.396 επιχειρήσεις, δηλαδή το 30% αυτών που είχε ανασταλεί τη λειτουργία του και 307.057 εργαζόμενους, δηλαδή το 45% που βρίσκονταν σε αναστολή, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης στην ενημέρωση τύπου του υπ. Υγείας.

Συνολικά, στα 4 στάδια επανεκκίνησης της οικονομίας από τις 4 Μαΐου έως και τις 25 Μαΐου, θα έχουν επιστρέψει σε λειτουργία 196.573 επιχειρήσεις

δηλαδή το 65% των επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή λειτουργίας και 531.542 εργαζόμενοι που αντιστοιχεί στο 77% των εργαζομένων του συνόλου των επιχειρήσεων που είχαν τεθεί σε αναστολή.

“Είμαστε σε ανηφορικό δρόμο αλλά προχωράμε με καλά μελετημένο σχέδιο και σταθερά βήματα. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων διότι ο κίνδυνος δεν έχει ακόμα ξεπεραστεί”, είπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, ανακοινώνοντας τις δραστηριότητες και τους κανόνες λειτουργίας των οικονομικών φορέων που επανεκκινούν κατά το 3ο και το 4ο στάδιο επαναφοράς της οικονομικής δραστηριότητας, δηλαδή τη Δευτέρα 18 Μαΐου και τη Δευτέρα 25 Μαΐου.

Ν. Παπαθανάσης: Επιστρέφει σε λειτουργία μεγάλο μέρος επιχειρήσεων και εργαζομένων on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα