Tρελός ο Εντι Ράμα με πιστοποίηση!
Αλβανική εφημερίδα αποκάλυψε ότι είχε νοσηλευτεί κατ' επανάληψη σε ψυχιατρεία
«Εμφανιζόταν επιθετικός ακόμα και σε μέλη της οικογένειάς του. Ηταν βίαιος εναντίον της συζύγου και της μητέρας του»
Η Θέση μας: Ελληνισμός Ή βαρβαρότητα
Διαβάστε επίσης:
►Πρωτοφανής ταχύτητα απονομής δικαιοσύνης, αλλά μόνο επιλεκτικά►Δίωξη κατά του Λεωνίδα Μπόμπολα►Αδικία με το δώρο για τις προσωρινές συντάξεις! Γιατί δεν έχει αναδρομική ισχύ;►Τσίπρας: «Θα διώξεις τον Αυγενάκη;» - Κυριάκος: «Είστε παρακράτος»►ΤραβάνεΑποκαλύψεις για το ψυχιατρικό ιστορικό του Αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα, που περιλαμβάνει και βία κατά της μητέρας του
Ο Εντι Ράμα, ο ανθέλληνας Αλβανός πρωθυπουργός, που προχωρά ακάθεκτος στο γκρέμισμα των περιουσιών των Ελλήνων της Χειμάρρας, είναι ψυχοπαθής! Αυτό υποστηρίζει αλβανική εφημερίδα, παρουσιάζοντας μάλιστα καρτέλες νοσοκομείου από τη δεκαετία του '80 και αποκαλύπτοντας νέα δεδομένα για το παρελθόν του κ. Ράμα.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι καρτέλες της Νευροχειρουργικής Κλινικής των Τιράνων αποδεικνύουν ότι ο 53χρονος σήμερα πολιτικός έχει βεβαρημένο παρελθόν σχιζοφρένειας και νοσηλεύτηκε για τον λόγο αυτόν, τη δεκαετία του 1980, στα Τίρανα και στο Παρίσι.
Ο εκδότης της εφημερίδας «TEMA» Μέρο Μπάζε είναι αυτός που τόλμησε να προχωρήσει στις αποκαλύψεις κατά του Αλβανού πρωθυπουργού, δημοσιεύοντας την καρτέλα ασθενούς και άλλες ιατρικές γνωματεύσεις που αποδεικνύουν -σύμφωνα με όσα υποστηρίζει- πως νοσηλεύτηκε στη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Αρ. 5 των Τιράνων για σχιζοφρένεια!
Σύμφωνα με την «TEMA» -που κάθε άλλο παρά φιλελληνική είναι-, o κ. Ράμα έχει νοσηλευτεί συστηματικά στη νευροχειρουργική κλινική του εν λόγω νοσοκομείου κατά τη δεκαετία του 1980 και αργότερα. Κατόπιν, ύστερα από συστάσεις της αρμόδιας ιατρικής επιτροπής, εστάλη στο Παρίσι για πιο εξειδικευμένη παρακολούθηση και εντατική θεραπεία. «Οι πρώτες ενδείξεις της ασθένειας του Ράμα χρονολογούνται από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, πράγμα που συμπίπτει με τις τακτικές επισκέψεις του στα νοσοκομεία.
Επιθετικός
Οπως αναγράφεται στις κλινικές καρτέλες και βάσει των ομολογιών των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής Ράμα εμφανιζόταν ιδιαίτερα επιθετικός όχι μόνο στα κοινωνικά περιβάλλοντα, αλλά και με τα μέλη της οικογένειάς του. Αυτό υποχρέωνε την οικογένεια να ζητά πάντα τη βοήθεια του νοσοκομείου. Εκείνη την εποχή, έχοντας υπόψη ότι ο πατέρας του, Κριστάκ Ράμα (γλύπτης, μέλος του Πολίτμπιρο επί Χότζα), ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της νομενκλατούρας, «στον Εντι επιφυλασσόταν ιδιαίτερη μέριμνα στους νοσοκομειακούς θαλάμους όπου νοσηλευόταν» σημειώνει η εφημερίδα, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες που προκάλεσαν αίσθηση στη γειτονική μας χώρα και έγιναν θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Η χρήση βίας έναντι της μητέρας και της συζύγου του εκείνης της περιόδου υποχρέωσαν τις Αρχές να εφαρμόσουν για τον ασθενή Ράμα ειδική ιατρική αγωγή, η οποία συνεχίστηκε στο Παρίσι. Η διάγνωση του ιατρικού τιμ, όπως φαίνεται και από την κλινική καρτέλα του, ήταν «βεβαρημένη σχιζοφρένεια», με συμπτώματα χρήσης βίας που εμφανίζεται έναντι των μελών της οικογένειας και λοιπών ατόμων. Η σχιζοφρένεια προκάλεσε επιθετική κατάθλιψη και διακυμάνσεις μνήμης, που συνοδεύονταν από αϋπνίες του ασθενή Ράμα» συνεχίζει το δημοσίευμα της «TEMA», που ταράζει τα νερά στην Αλβανία.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Dimokratianews
- Τελευταία Νέα Dimokratianews
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας
- Δ. Πεντέλης: Συνάντηση με το Σύλλογο Φίλων Παιδιού Νοσοκομείου Παίδων
- Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Επιδεινώνεται ο καιρός-Καταιγίδες από το βράδυ
- Απολυμένος υπάλληλος της Twitter «έριξε» το λογαριασμό του Τραμπ
- Δ. Γλυφάδας: Επιτυχημένη και με απόλυτη ασφάλεια η ελεγχόμενη έκρηξη του βλήματος
- Τουλάχιστον 450.000 αυτοκίνητα παραμένουν ανασφάλιστα
- Σε «εμφύλιο πόλεμο» η διοίκηση του Δ.Αίγινας-Διεγράφη ο πρόεδρος του ΔΣ
- Πατούλης: Τέλος στο καθεστώς ομηρίας των συμβασιούχων -Προγραμματισμός «ανθρώπινων πόρων»
- ΔΕΗ: Σε εισπρακτικές εταιρείες δίνει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές
- Ένα βήμα πριν τα δικαστήρια Λιάγκας με Σκορδά
- Στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας ξεναγήθηκαν γυναίκες πρόσφυγες