«Αγρια Δύση» ο Ασπρόπυργος

«Αγρια Δύση» ο Ασπρόπυργος11.04.2018Αστυνομικά

Λήστεψαν επιχειρηματία στις 05.20 τα χαράματα με τη μέθοδο του σοκ, διεμβολίζοντας το Ι.Χ. του

Είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, φορούσαν γάντια για να μην αφήσουν πίσω τους ίχνη και η φωνή τους ήταν κοφτή: «Τα λεφτά, δώσε μας τα λεφτά». Οταν ο επιχειρηματίας ήρθε τετ α τετ με τους ληστές του έξω από την εταιρία με χωματουργικά εργαλεία που διατηρεί στον Ασπρόπυργο, αιφνιδιάστηκε και, φοβούμενος για τη ζωή του, τους είπε: «Να πάρετε ό,τι θέλετε».

Οι θρασύτατοι δράστες

άρπαξαν από τον 60χρονο ένα τσαντάκι, που είχε μέσα 1.000 ευρώ, τα χαρτιά της δουλειάς του, την ταυτότητά του, το κινητό του τηλέφωνο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του. Κατά τη διαφυγή του ένας από τους τέσσερις ληστές φώναξε «Πάμε να φύγουμε, αφήστε το αυτοκίνητο».

Αποχωρώντας πέταξαν τα κλειδιά και το κινητό σε ένα χωράφι και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν μέσα στο πυκνό σκοτάδι. Ο επιχειρηματίας έφτασε χτες, στις 05.20 τα ξημερώματα, έξω από την επιχείρησή του, αλλά δεν πρόλαβε να κατέβει από το Ι.Χ. για να ανοίξει την εξώπορτα. Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε με δύναμη στην πίσω μεριά του οχήματός του. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου πετάχτηκαν μπροστά του κακοποιοί κρατώντας στα χέρια τους ένα καλάσνικοφ, κατσαβίδια και καδρόνια.

Του έσπασαν το τζάμι από την πλευρά του συνοδηγού, τον κατέβασαν με τη βία και με την απειλή του πυροβόλου όπλου τού ζήτησαν χρήματα. Οι δράστες, αφού έκαναν φύλλο και φτερό τη Μερσεντές του επιχειρηματία, εγκατέλειψαν το σημείο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση μαζί με τα κλοπιμαία. Σοκαρισμένος ο 60χρονος μπήκε μέσα στα γραφεία της εταιρίας και κάλεσε την Αστυνομία, η οποία δεν κατάφερε να εντοπίσει τους ληστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα