Δωρεάν τρόφιμα θα μοιράσει ο Δήμος Θερμαϊκού

Δωρεάν τρόφιμα θα μοιράσει ο Δήμος Θερμαϊκού19.11.2018Ρεπορτάζ

Τρόφιμα σε όσους δημότες Θερμαϊκού τα φέρνουν δύσκολα πέρα θα διανείμει την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου ο δήμος της περιοχής

Η διανομή προς τους ωφελουμένους του Προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), των οποίων οι αιτήσεις υπαγωγής και τροποποίησης έχουν εγκριθεί μέχρι τις 30/9/2018, θα πραγματοποιηθεί στους Ν. Επιβάτες, στον νέο χώρο στέγασης των Δομών Βασικών Αγαθών του Δήμου Θερμαϊκού «Κοινωνικό Παντοπωλείο - Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο».

Την πρώτη ημέρα στους δικαιούχους

θα δοθούν κοτόπουλα και τρόφιμα και τη δεύτερη είδη μαναβικής και απορρυπαντικά. Η διανομή θα πραγματοποιείται από τις 10 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι.

Οι ωφελούμενοι του παραπάνω προγράμματος θα ειδοποιηθούν ατομικά με μήνυμα στο e-mail τους. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θερμαϊκού, κατά την παραλαβή της αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητάς τους ή το διαβατήριό τους, το ΑΜΚΑ τους ή εξουσιοδότηση, εφόσον παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο.

Επίσης, θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα για τη μεταφορά των προϊόντων (π.χ. να έχουν μαζί τους καρότσι λαϊκής), καθώς για κάθε δικαιούχο η ποσότητα που θα διανεμηθεί είναι αρκετά κιλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα