Εκανε όπισθεν και σκότωσε την 79χρονη μητέρα του στη Χαλκίδα

Εκανε όπισθεν και σκότωσε την 79χρονη μητέρα του στη Χαλκίδα08.04.2019Ρεπορτάζ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας μετά την τραγωδία που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην πόλη, όταν ένας 59χρονος άνδρας σκότωσε κατά λάθος την ηλικιωμένη μητέρα του...

Συγκεκριμένα, το τραγικό παιχνίδι που επιφύλασσε η μοίρα στην άτυχη οικογένεια άρχισε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, όταν ο οδηγός, θέλοντας να κάνει όπισθεν με το αυτοκίνητο από την αυλή του σπιτιού του επί της οδού Δημάρχου Σκούρα για να βγει στον δρόμο, δεν αντιλήφθηκε την παρουσία

της μητέρας του, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την τραυματίσει θανάσιμα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, που μετέφερε την 79χρονη γυναίκα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί, εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού της, διέταξαν τη μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς». Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της και κατέληξε λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της.

Ο 54χρονος γιος της και οδηγός του μοιραίου οχήματος συνελήφθη σε κατάσταση σοκ από αστυνομικούς και έπειτα από προφορική εντολή του εισαγγελέα Χαλκίδας αφέθηκε ελεύθερος.

Προανάκριση για τη θανατηφόρα παράσυρση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την άτυχη ηλικιωμένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα