Ερχονται πάλι ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Ερχονται πάλι ισχυρές βροχές και καταιγίδες20.02.2018Ρεπορτάζ

Μεταβολή παρουσιάζει το σκηνικό του καιρού από χθες το βράδυ και από τα δυτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες καθώς και τα χιόνια στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας.

Ο άστατος καιρός θα διαρκέσει

έως την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, σήμερα και αύριο τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν το Ιόνιο, τη δυτική και τη νότια Πελοπόννησο, τα Δωδεκάνησα, από το βράδυ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ πιθανόν να επηρεαστούν η κεντρική και η δυτική Στερεά, η Θεσσαλία, οι Κυκλάδες, η Ηπειρος και η Κρήτη.

Στα λευκά

Παράλληλα, στα λευκά θα ντυθούν τα ορεινά καθώς και ημιορεινές περιοχές στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία -σε υψος πάνω από τα 700 μέτρα-, την Ηπειρο και την κεντρική Στερεά Ελλάδα (πάνω από τα 800 μέτρα).

Την Πέμπτη τα φαινόμενα θα διατηρηθούν αρχικά στις παραπάνω περιοχές αλλά έως το βράδυ θα περιοριστούν κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Σήμερα στην Αθήνα θα σημειωθούν βροχές και πιθανότατα καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς. Βροχερός θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στις ορεινές περιοχές. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα