Η Αρχιεπισκοπή έδωσε «Ελπίδα» με 16 νέους δότες μυελού των οστών

Η Αρχιεπισκοπή έδωσε «Ελπίδα» με 16 νέους δότες μυελού των οστών26.01.2018ΆρθραΠρόσωπα

Τη συμβολή του Αρχιεπισκόπου και της Εκκλησίας στο έργο του Συλλόγου «Οραμα Ελπίδας» εξήρε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη κατά τη συνάντησή της με τον κ. Ιερώνυμο.

Η συνεργασία του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών περιλαμβάνει ένα πλαίσιο ενημέρωσης και μετάδοσης του μηνύματός του, ώστε να εγγραφούν περισσότεροι εθελοντές δότες μυελού των οστών.

«Με αυτήν τη συνεργασία

έχουμε ήδη 16 νέους δότες και θα δώσουμε ζωή σε 16 νέα παιδιά» τόνισε η κυρία Βαρδινογιάννη και σημείωσε: «Θα είμαι δίπλα στην Εκκλησία και την Αρχιεπισκοπή για το σημαντικό έργο που επιτελούν».

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη και προσέθεσε: «Αξίζει η προσπάθεια και ο κόπος όλων για να βοηθήσουμε τα παιδιά, ώστε να βρουν την υγεία τους». Στο μεταξύ, την ενίσχυση της συνεργασίας της Αρχιεπισκοπής με τους πωλητές των λαϊκών αγορών συζήτησαν ο κ. Ιερώνυμος και οι πρόεδροι των λαϊκών αγορών.

Η συνεργασία περιλαμβάνει τη διάθεση φρούτων και λαχανικών στα φιλόπτωχα ταμεία της Αρχιεπισκοπής με σκοπό την ανακούφιση των ευάλωτων ομάδων. Εως σήμερα κάθε εβδομάδα εθελοντές συγκεντρώνουν 300-400 κιλά σε νωπά τρόφιμα από τις λαϊκές, τα οποία διατίθενται στο φιλόπτωχο ταμείο.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τους προέδρους των λαϊκών αγορών για τη στήριξή τους τονίζοντας: «Θέλουμε να μην είναι κανένας άνθρωπος πεινασμένος».

Keywords
Τυχαία Θέματα