Η ΔΑΠ καταγγέλλει το Πάντειο για εύνοια σε αριστερές νεολαίες και κουκουλοφόρους

Η ΔΑΠ καταγγέλλει το Πάντειο για εύνοια σε αριστερές νεολαίες και κουκουλοφόρους17.04.2019Πρόσωπα

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καταγγέλλει τις πρυτανικές Αρχές του Παντείου Πανεπιστημίου ότι παρέδωσαν τα κλειδιά του ιδρύματος στις αριστερές πολιτικές νεολαίες και στους κουκουλοφόρους...

Σύμφωνα με τη διοίκηση της ΔΑΠ, «οι νεολαίες του ΣΥΡΙΖΑ,

του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, με τη βοήθεια των κουκουλοφόρων που εισέβαλαν στο Πάντειο πριν από έξι μέρες, προέβησαν σε κατάληψη του πανεπιστημίου». Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Απριλίου οι φοιτητικές εκλογές αναβλήθηκαν ομόφωνα με απόφαση όλων των παρατάξεων, μετά την επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων με ρόπαλα.

Η ΔΑΠ σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για μεθόδευση και κατηγορεί τις άλλες παρατάξεις ότι επιχείρησαν χθες και χωρίς προηγούμενη απόφαση του συλλόγου των φοιτητών να στήσουν μια παρωδία εκλογών, η οποία προσβάλλει την κοινή λογική, τις δημοκρατικές διαδικασίες και το κύρος της φοιτητικής κοινότητας, υποστηρίζει η ΔΑΠ, καταγγέλλοντας τη σημερινή εκλογική διαδικασία ως παράνομη.

Πέραν των άλλων φοιτητικών παρατάξεων, τα βέλη της ΔΑΠ στοχεύουν και τη διοίκηση του πανεπιστημίου, καθώς τα μέλη της φοιτητικής παράταξης της Ν.Δ. ισχυρίζονται ότι «είναι όμως τουλάχιστον ανησυχητικές, αν όχι ύποπτες, η απουσία και η σιωπή της Πρυτανείας από τα σημερινά γεγονότα. Συγκεκριμένα, παρά τις εκατοντάδες καταγγελίες, η πρύτανης κυρία Κριάρη παραμένει ακόμα και τώρα εξαφανισμένη από το πανεπιστήμιο και, σύμφωνα με όσα λένε οι φύλακες, τα κλειδιά του ιδρύματος παραχωρήθηκαν στους καταληψίες με απόφαση της Πρυτανείας».

Keywords
Τυχαία Θέματα