ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 23/06/2021

➤ Η σελίδα του facebook που τιτλοφορείται «Εξαιρετικά μέτριοι εραστές» εντόπισε μια παρτίδα υφάσματος που δεν χρησιμοποιήθηκε για τη φορεσιά της υπέρκομψης Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη για τη βραδιά Dior στο Καλλιμάρμαρο. Τη βλέπετε στη φωτογραφία και η σχετική ανάρτηση συνοδευόταν από τη λεζάντα «άμα πιάνουν τα χέρια σου, τίποτε δεν πάει χαμένο από την ανακαίνιση του σπιτιού του Βολταίρου».

➤ Παράξενοι και οι ρυθμοί και οι αλγόριθμοι του κυβερνητικού έργου. Το άρθρο του

φιλοκυβερνητικού iefimerida που αφορούσε την επίσκεψη Χατζηδάκη στο ΕΦΚΑ Αγίας Παρασκευής ήταν κεκοσμημένο με διαφήμιση γραφείου τελετών! Η Google είτε κάνει μαύρο χιούμορ είτε λέει εμμέσως πλην σαφώς στους ασφαλισμένους τι είδους μεταχείριση να περιμένουν από το κράτος…

➤ Αξίζει να σημειωθούν, πάντως, η ταχύτητα και η ευελιξία του κρατικού μηχανισμού επί Μητσοτάκη. Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο ότι εδώ και περίπου έναν χρόνο δεν σηκώνουν τηλέφωνα στο Δημόσιο και οι υπουργοί τώρα το αντιλαμβάνονται και κάνουν «αιφνιδιαστικές» επισκέψεις.

➤ Και το σχόλιο του μήνα για το αμόρε της τενίστριας Σάκκαρη με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σχολιάζοντας άρθρο που είχε τίτλο «Μαρία Σάκκαρη: Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη», χρήστης έγραψε «μόνο τα σπίτια του να περιγράψεις θες ένα τρίωρο».
π

Keywords
Τυχαία Θέματα