Ν.Δ.: Δεν μπορεί πλέον ο Τσίπρας να παίζει κρυφτό

Ν.Δ.: Δεν μπορεί πλέον ο Τσίπρας να παίζει κρυφτό20.02.2019Βουλή

Σε «αδίστακτες μεθόδους μαφίας» αναφέρθηκε και το ΚΙΝ.ΑΛ.

Εντονες εξακολουθούν να είναι οι αντιδράσεις κατά του Παύλου Πολάκη από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που σπεύδουν να στηλιτεύσουν την ηχογράφηση του διαλόγου, αλλά και να υπερασπιστούν τον Γιάννη Στουρνάρα. Μάλιστα, είχαν ζητήσει την εισαγγελική παρέμβαση προτού αυτή υπάρξει. Η Ν.Δ. μίλησε

για «μεθόδους υποκόσμου», ενώ και τα άλλα κόμματα έβαλαν στο κάδρο τον Αλέξη Τσίπρα για την κάλυψη στον κ. Πολάκη.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Σοφία Ζαχαράκη τόνισε ότι «ο κ. Πολάκης είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα. Μόνο που ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται», επισημαίνοντας ότι «την ώρα που η Ν.Δ. αγωνίζεται να φέρει στη χώρα επενδύσεις για να δημιουργηθούν νέες δουλειές, την ώρα που κάνει εποικοδομητικές προτάσεις για την προστασία της πρώτης κατοικίας, η καταρρέουσα κυβέρνηση δεν διστάζει να χρησιμοποιεί ακόμη και μεθόδους υποκόσμου για να παραμείνει για λίγο ακόμη στην εξουσία».

«Αδίστακτες μεθόδους μαφίας» κατήγγειλε το ΚΙΝ.ΑΛ., λέγοντας ότι ο κ. Πολάκης απειλεί τον κ. Στουρνάρα και σημειώνοντας ότι «μόνο σε καθεστώτα Ορμπαν και Μαδούρο εκβιάζεται ο κεντρικός τραπεζίτης». «Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο. Τον τελευταίο λόγο, όμως, έχει ο ελληνικός λαός» ανέφερε η Χαριλάου Τρικούπη.

«Ο Πολάκης, ως ένας μικρός Στάλιν, παρανομεί, απειλεί και εκβιάζει ένα άλλο θεσμικό πρόσωπο» ανέφερε το Ποτάμι, εγκαλώντας τον πρωθυπουργό ότι δεν επαναφέρει στην τάξη τον υπουργό του. «Ο κόσμος αισθάνεται αηδία» δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης, προσθέτοντας ότι όσοι κατηγορούν τον κ. Πολάκη «έχουν πάρει μεγαλύτερα δάνεια από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας».

Keywords
Τυχαία Θέματα