Νέα... πνοή στην Αχαΐα: Υποψήφιος ο Γιώργος με τη βούλα της Φώφης

Νέα... πνοή στην Αχαΐα: Υποψήφιος ο Γιώργος με τη βούλα της Φώφης10.06.2019Πρόσωπα

Οριστικοποιήθηκε και επισημοποιήθηκε η παρουσία του μοιραίου πρώην πρωθυπουργού και καταστροφέα της χώρας Γιώργου Παπανδρέου στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝ.ΑΛ.

Και, συγκεκριμένα, στην ιδιαίτερη πατρίδα του,

στον νομό Αχαΐας. Οι υπόλοιποι που συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. είναι οι Δήμητρα Αναργύρου, Ολυμπία Λόη, Παρασκευή Λουκοπούλου, Λεμονιά Νικολοπούλου, Χρήστος Οικονόμου, Ηρακλής Ρούπας, Μαρίνος Σκανδάμης, Κατερίνα Σολωμού, Γιάννης Ταπεινός, Αντρέας Τζουραμάνης και Δημήτρης Φιλιππάτος.

Ουσιαστικά η Φώφη Γεννηματά δίνει την έδρα της Αχαΐας στον Γιώργο Παπανδρέου και μεταφέρει τον στενό συνεργάτη της Θόδωρο Παπαθεοδώρου στον Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών. Με την κίνησή της αυτή η κυρία Γεννηματά επιβεβαιώνει τη συμμαχία της με τον πρώην πρωθυπουργό για τον εξοβελισμό του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝ.ΑΛ. Πάντως ο Δημήτρης Κρεμαστινός κάλεσε τη Φώφη Γεννηματά και τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να βάλουν νερό στο κρασί τους, ενώ νέες αιχμές άφησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, λέγοντας ότι η σύγκρουση θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί και έθεσε εκ νέου ως εκλογικό στόχο το διψήφιο ποσοστό.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι αποχωρήσεις πολιτευτών από τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝ.ΑΛ., εκφράζοντας έτσι τη διαφωνία τους με την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να θέσει εκτός κόμματος τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Αλλες δύο τέτοιες περιπτώσεις προστέθηκαν στον κατάλογο των αποχωρήσεων της τελευταίας εβδομάδας. Πρόκειται για τους Παύλο Γεωργιάδη, υποψήφιο στην Καβάλα, και Αλέξη Αθανασόπουλο, υποψήφιο στη Φωκίδα. Δεν τους λες και σοβαρές απώλειες, πάντως...

Keywords
Τυχαία Θέματα