Ορατός ο κίνδυνος του αφανισμού μας

Η κομματοκρατία καταστρέφει το ελληνικό έθνος, υποσχόμενη κάθε τόσο να το… σώσει. Αυτό είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από την ανάγνωση των αριθμών, που πάντοτε λένε την αλήθεια, αν δεν υποστούν προπαγανδιστικού τύπου «μαγείρεμα».

Ο λόγος γίνεται για τη μείωση του γηγενούς πληθυσμού της Ελλάδας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την απογραφή πληθυσμού – κατοικιών 2021, που διενήργησε η ΕΛ.ΣΤΑΤ., «ο νόμιμος πληθυσμός της χώρας ανέρχεται

σε 9.716.889 άτομα».

Οι Ελληνες φτωχαίνουν, μειώνονται σε αριθμό και γερνούν, ενώ τα πολιτικά σόγια πλουτίζουν, μεγαλώνουν σε αριθμό μελών και μεριμνούν μόνο για τη διατήρησή τους στην εξουσία και τα οφέλη της.

Η μαζική μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό, που ξεκίνησε τα πρώτα χρόνια της υπαγωγής μας στο Μνημόνιο και συνεχίζεται, καθώς και η οικονομική ανημπόρια των νέων ζευγαριών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δημιουργίας οικογένειας απειλούν την ύπαρξη του έθνους. Σε αυτό το μεγίστης σημασίας θέμα η αποτυχία είναι συστημική και δύσκολα αναστρέψιμη.

Οι ολετήρες που κατέστρεψαν την κοινωνία με τη διάλυση της οικονομίας μας και προκάλεσαν την πνευματική και ηθική κατάρρευση με τις πολιτικές τους είναι πολύ πιο επικίνδυνοι από κάθε εχθρική δύναμη, που σχεδιάζει να επιτεθεί κατά της Ελλάδας.

Τέλος, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στον όρο «νόμιμος» πληθυσμός που χρησιμοποιείται στην ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της απογραφής, μια και η χρήση του φανερώνει την αμηχανία της κυβέρνησης, η οποία δεν έχει καμία πρόθεση να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τον αριθμό εκείνων που δεν βρίσκονται νομίμως στην πατρίδα μας και τι σκοπεύει να κάνει για αυτούς.

Να τους απελάσει, δεν προτίθεται. Αφενός τόσα χρόνια δεν έχει κάνει κινήσεις σε αυτήν την κατεύθυνση και αφετέρου έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία της κοινής γνώμης για τη «λύση» του δημογραφικού προβλήματος με την «ενσωμάτωση» των εποίκων – μια λέξη που αποτελεί τον ευφημισμό της αντικατάστασής μας από αλλογενείς και αλλόθρησκους πληθυσμούς.

Για να επιβιώσει ο Ελληνισμός, χρειάζεται άμεση αλλαγή πορείας και δραστική αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα