Ουάσινγκτον... για 48 ώρες το Σύνταγμα

Ουάσινγκτον... για 48 ώρες το Σύνταγμα13.03.2019Πρόσωπα

Σε... πεδίο μάχης μετατράπηκε η Αθήνα την περασμένη Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα εξαιτίας των γυρισμάτων της χολιγουντιανής ταινίας «Born to be murdered», στην οποία πρωταγωνιστεί ο γιος του Ντένζελ Ουάσινγκτον, Τζον Ντέιβιντ

Για 12 ώρες την πρώτη ημέρα και για 11 τη δεύτερη η πρωτεύουσα παραδόθηκε στα... επεισόδια

και στις κινηματογραφικές μάχες υπό το άγρυπνο βλέμμα του σκηνοθέτη Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρίνο.

Ο Ουάσινγκτον, γνωστός από τον ρόλο του στο οσκαρικό φιλμ του Σπάικ Λι «BlacKkKlansman», ενσαρκώνει έναν Αμερικανό τουρίστα, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο κέντρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως το σενάριο της ταινίας είναι βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Ελινορ Ντένιστον, το οποίο γράφτηκε το 1945.

Γυρίσματα έχουν γίνει στην Καλαμπάκα, ενώ λήψεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα σημεία της Ελλάδος, μεταξύ των οποίων και τα Ζαγοροχώρια. Την ταινία χρηματοδοτούν η εταιρία παραγωγής Faliro House Productions του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου και ο διάσημος Ιταλός σκηνοθέτης Λούκα Γκουαντανίνο (γνωστός από το βραβευμένο με Οσκαρ φιλμ «Να με φωνάζεις με το όνομά σου»). Πρόκειται για μια αμερικανοϊταλική παραγωγή που θα βγει στους κινηματογράφους το 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα