«Παιχνίδια» Γαβρόγλου με νεκρή εκπαιδευτικό

«Παιχνίδια» Γαβρόγλου με νεκρή εκπαιδευτικό04.01.2019Πρόσωπα

Ανακάλεσε την απόλυσή της

Ακόμα και νεκρούς εκμεταλλεύεται το υπουργείο Παιδείας για να συνεχίσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια, με προφανή προεκλογική στόχευση να πλήξουν ηθικά πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης. Ο Κώστας Γαβρόγλου ανακάλεσε χθες την υπουργική απόφαση για την υπόθεση απόλυσης της εκπαιδευτικού Φώφης Μπουλούτα «ως εκδοθείσας κατά παράβαση

ουσιώδους τύπου». Δυστυχώς η Φώφη Μπουλούτα δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, προκειμένου να νιώσει δικαιωμένη από τη μεγαλοθυμία του υπουργού Παιδείας.

Ο γιος Σαμαρά

Η αποβιώσασα καθηγήτρια Βιολογίας ήταν πρωταγωνίστρια ενός περιστατικού με τον γιο του Αντώνη Σαμαρά του οποίου την κόλλα μονόγραψε ως επιτηρήτρια σε διαγώνισμα Χημείας το 2012.

Λίγο καιρό μετά η Φώφη Μπουλούτα απολύθηκε από το Κολλέγιο Ψυχικού και ως αιτία της απόλυσης δηλώθηκε η εκπαιδευτική ανεπάρκεια. Μάλιστα, το Πρωτοδικείο στο οποίο προσέφυγε με απόφασή του το 2015 έκρινε ότι η απόλυσή της ήταν νόμιμη.

Η εκπαιδευτικός, αν και είχε κάθε έννομο συμφέρον, εφόσον θεωρούσε ότι αδικήθηκε και από την απόλυση αλλά και από την πρωτόδικη απόφαση, εντούτοις δεν άσκησε ποτέ έφεση ως τον Νοέμβριο του 2017 που έφυγε από τη ζωή, και αυτό έχει πηγαία σημασία και ειδική βαρύτητα.

Την ατυχή υπόθεση της Φώφης Μπουλούτα είχε εκμεταλλευτεί πολιτικά από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να πλήξει προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά, λόγω του οικογενειακού δεσμού του με τον οργανισμό του Κολλεγίου Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα