ΠΑΟΚ: Μετά τον Χατσερίδη θέλει και τον Παπαδόπουλο

ΠΑΟΚ: Μετά τον Χατσερίδη θέλει και τον Παπαδόπουλο03.04.2018Ποδόσφαιρο

Εμπόδιο η ρήτρα αποδέσμευσης με το Αμβούργο που φτάνει τα 9.000.000 ευρώ

Προσύμφωνο με Χατσερίδη, συνεχίζεται το «φλερτ» με Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο κεντρικός αμυντικός της Ντιναμό Κιέβου, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην Ουκρανία, έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον «Δικέφαλο του Βορρά», αφού το ερχόμενο καλοκαίρι

εκπνέει το συμβόλαιό του. Αν και δεν επιβεβαιωνόταν από τους «ασπρόμαυρους», η προ ημερών... δήλωση του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram πως έχουν υπογράψει με κάποιον παίκτη συνηγορεί στο ότι πρόκειται για τον Χατσερίδη.

Εξάλλου, η περίπτωση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, που αποτελεί διακαή πόθο του Ιβάν Σαββίδη, είναι ιδιαίτερα δύσκολη, παρότι επιθυμία του παίκτη είναι να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Η ρήτρα αποδέσμευσής του από το Αμβούργο φτάνει τα 9.000.000 ευρώ, ποσό απαγορευτικό για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ωστόσο παρακολουθούν στενά τον 26χρονο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε κόντρα με τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας.

Βέβαια, αυτό που καίει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι η έφεση και η επιστροφή βαθμών για τα γεγονότα με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ ελπίζει πως η τριμελής Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα λάβει υπόψη της το βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας, κάτι που αγνόησε ο αθλητικός δικαστής κ. Καποδίστριας.

Keywords
Τυχαία Θέματα