Σκότωσε την αδερφή του και αυτοκτόνησε

Σκότωσε την αδερφή του και αυτοκτόνησε23.02.2018Αστυνομικά

Ο 65χρονος δράστης είχε εμμονή ότι θα πεθάνει και έτρεφε παθολογική αγάπη για την 63χρονη

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στον Αγιο Δημήτριο Αττικής, όταν ένας 65χρονος σκότωσε την αδερφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης και αυτόχειρας, που έτρεφε παθολογική αγάπη για την αδερφή του, είχε υποβληθεί εσχάτως σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά και τον διακατείχε η εμμονή ότι θα πεθάνει.

Στο θολωμένο μυαλό του πήρε την απόφαση να σκοτώσει

την 63χρονη γυναίκα για να μην την αφήσει πίσω μόνη της και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του. Ο 65χρονος, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, μαχαίρωσε τη γυναίκα στον λαιμό και στο στήθος στην κουζίνα του σπιτιού και αμέσως μετά, στον ίδιο χώρο, έκοψε τις φλέβες του. Το τραγικό περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν συγγενείς, που ανησυχούσαν, καθώς τα αδέρφια δεν έδιναν σημεία ζωής, πήγαν στη μονοκατοικία επί της οδού Πελοπίδος. Εκεί αντίκρισαν τον 65χρονο και την 63χρονη μέσα σε λίμνη αίματος και κάλεσαν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 65χρονος άφησε σημείωμα για να εξηγήσει την πράξη του, στο οποίο έγραφε: «Συγγνώμη για ό,τι έχω κάνει, δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, άλλωστε και μένα δεν μου συμπαραστάθηκε κανείς στα προβλήματα υγείας που είχα». Ο αυτόχειρας ήταν συνταξιούχος χρυσοχόος, ενώ το θύμα εργαζόταν ως ιδιωτική υπάλληλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα