Στήριξη του Μητσοτάκη σε Ταχιάο και Τζιτζικώστα

Στήριξη του Μητσοτάκη σε Ταχιάο και Τζιτζικώστα23.01.2019Πρόσωπα

Ολα τα κομματικά στελέχη της Ν.Δ. έδωσαν το «παρών» χθες το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, στο κάλεσμα της Διοικούσας και κυρίως του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη...

...για να συζητήσουν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τη στήριξη στον υποψήφιο δήμαρχο

Θεσσαλονίκης Νίκο Ταχιάο, αλλά και στον υποψήφιο περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στις 6.45 μ.μ. και αμέσως εισήλθε στο ξενοδοχείο, όπου συναντήθηκε κατ' ιδίαν με τον κ. Ταχιάο, όπου συζήτησαν την πορεία προς τις κάλπες, ενώ άκουσε τα ζητήματα που του έθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος. Η συνάντηση κράτησε περίπου 15 λεπτά, ενώ αμέσως μετά ο κ. Ταχιάος εισήλθε στην αίθουσα όπου θα γινόταν η σύσκεψη της Διοικούσας. Ο κ. Μητσοτάκης εξήλθε του ξενοδοχείου και έκανε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

«Ο Νίκος Ταχιάος είναι ένας άνθρωπος με σημαντική αυτοδιοικητική εμπειρία, ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπά την πόλη του, ένας άνθρωπος ο οποίος έχει αποδεδειγμένα αυτοδιοικητικό έργο, ένας άνθρωπος ο οποίος έχει δώσει και το δικό του διακριτό πολιτικό στίγμα» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης πριν από την έναρξη της σύσκεψης και πρόσθεσε: «Και στη συνάντηση την οποία θα έχω θα ζητήσω από όλες και από όλους να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου, για να είναι ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Είναι ξεκάθαρο ότι η Νέα Δημοκρατία αποδίδει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση σαφέστατα πολιτικά χαρακτηριστικά».

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης πέρασε απέναντι, στο καφέ Ολύμπιον, όπου συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. Λίγα λεπτά αργότερα εισήλθε στην αίθουσα, η οποία ήταν κατάμεστη, και ξεκίνησε η σύσκεψη. Ο κ. Μητσοτάκης συνοδευόταν από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη και την εκπρόσωπο Τύπου και ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη.

Φανή Χαρίση

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στήριξη, Μητσοτάκη, Ταχιάο, Τζιτζικώστα,stirixi, mitsotaki, tachiao, tzitzikosta