Στο αυτόφωρο η «μάγισσα» που χαράκωνε τα βρέφη!

Στο αυτόφωρο η «μάγισσα» που χαράκωνε τα βρέφη!20.07.2018Δικαστικά

Αδικημένη και καταταλαιπωρημένη δήλωσε χθες ενώπιον των δικαστών η 55χρονη που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικά κέντρα.

Φορώντας μαύρα ρούχα και κρύβοντας το πρόσωπό της με μια πετσέτα, η γυναίκα οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, κατηγορούμενη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της Αρχής. Ωστόσο, η δίκη της αναβλήθηκε για σήμερα, αν και η ίδια θέλησε να αφηγηθεί την ιστορία της, αρνούμενη να ακούσει τον

πρόεδρο που προσπαθούσε να τη διακόψει, ενημερώνοντάς την ότι η ώρα της απολογίας της δεν είχε έρθει… «Σας παρακαλώ, δεν έχω κάνει τίποτα. (...) Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και τα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο» είπε και συνέχισε: «Εχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση όπου βρίσκομαι». Οταν ο πρόεδρος ανακοίνωσε στην 55χρονη την κράτησή της μέχρι τη δίκη της, εκείνη ζήτησε «μια χάρη», να δικαστεί χωρίς δικηγόρο, γιατί «στα κρατητήρια οι συνθήκες είναι απαίσιες».

Η… χάρη, όμως, δεν έγινε και επέστρεψε στα κρατητήρια, όπου οδηγήθηκε την περασμένη Τετάρτη έπειτα από καταγγελίες ότι χαράκωσε τρία μωρά στο πόδι, την ώρα που αυτά ήταν στην αγκαλιά της μητέρας τους, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων.

Μ. Ζαχαροπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στο αυτόφωρο η «μάγισσα» που χαράκωνε τα βρέφη!,