Διεθνής άσος συνελήφθη ξανά επειδή αυνανιζόταν δημόσια

Πέρασαν περίπου δύο μήνες από την είδηση-σοκ στον κόσμο του γαλλικού ποδοσφαίρου ότι ο Φαρίντ Ελ Μελαλί είχε συλληφθεί επειδή τον κατηγόρησαν πως αυτοϊκανοποιούνταν στην αυλή της πολυκατοικίας του.
Ο εξτρέμ της Ανζέ, σύμφωνα με την «Ouest France», κατηγορείται εκ νέου για άλλες δύο επιδείξεις των γεννητικών του οργάνων.
Ο 23χρονος άσος την Τετάρτη το πρωί ήταν στο κρατητήριο και το απόγευμα πήγε στην προπόνηση της ομάδας του. Ο δικηγόρος του δήλωσε πως ο πελάτης του «εκφράζει τη βαθύτατη λύπη του στις γυναίκες που αναστατώθηκαν από την απρεπή συμπεριφορά του».
Την πρώτη φορά ο Ελ

Μελαλί, που κατηγορήθηκε πως αυνανιζόταν στην αυλή της πολυκατοικίας του, ενώ παρακολουθούσε μια γυναίκα, υποστήριξε ότι θεώρησε πως ήταν μόνος του. Η έρευνα έδειξε πως υπήρξε κι άλλο επεισόδιο με τον παίκτη και τη γειτόνισσά του, με τη δικάσιμο να έχει οριστεί για τις 26 Αυγούστου.
Ο Ελ Μελαλί κινδυνεύει με φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 15.000 ευρώ, ενώ φυσικά τίθεται εν αμφιβόλω το μέλλον του στην ομάδα, στην οποία είχε πρόσφατα ανανεώσει το συμβόλαιό του.
Πηγή: Sputniknews

Keywords
Τυχαία Θέματα