O Τούρκος viral σκοπευτής «ειρωνεύτηκε» τον Έλον Μασκ και εκείνος του απάντησε

11:06 6/8/2024 - Πηγή: Dimosio

Ο 51χρονος σκοπευτής από την Τουρκία, Yusuf Dikec (Γιουσούφ Ντικέτς), ο οποίος κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο μεικτό ομαδικό 10 μέτρων αεροβόλου πιστολιού με άνετο στυλ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού άνοιξε διάλογο με τον Έλον Μασκ.

Η πρόσφατη αλληλεπίδρασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον μεγιστάνα της τεχνολογίας Έλον Μασκ έχει ενισχύσει την παγκόσμια φήμη του, απηύθυνε μέσω του Χ (πρώην Twitter) ειρωνικό ερώτημα στον Έλον Μασκ, ο οποίος δεν παρέλειψε να του απαντήσει.

«Γεια

σου Έλον, πιστεύεις ότι τα μελλοντικά ρομπότ μπορούν να κερδίσουν μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τα χέρια στις τσέπες; Τι θα λέγατε να το συζητήσουμε αυτό στην Κωνσταντινούπολη, την πολιτιστική πρωτεύουσα που ενώνει τις ηπείρους;». 

Hi Elon, do you think future robots can win medals at the Olympics with their hands in their pockets? How about discussing this in Istanbul, the cultural capital that unites continents? @elonmusk pic.twitter.com/BR5iJmNOHD

— Yusuf Dikec (@yusufdikec) August 4, 2024

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Μασκ απάντησε στον Τούρκο Ολυμπιονίκη λέγοντας: «Ανυπομονώ να επισκεφθώ την Κωνσταντινούπολη. Είναι μια από τις σπουδαίες πόλεις του κόσμου». Το σχόλιο του έγινε σε viral σε λίγα μόλις λεπτά.

Elon Musk, Yusuf Dikeçi takip ediyor ama Yusuf Dikeç onu değil Rte’yi takip ediyor. pic.twitter.com/9004QTiFiD

— Kendine Seküler (@kendinesekuler) August 5, 2024

Ο Τούρκος σκοπευτής δεν χρειάστηκε πολλά, παρά μόνο τη θρυλική του αύρα για να κρεμάσει το ασημένιο μετάλλιο στον λαιμό του, στις 30 Ιουλίου.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα