Άγρια επίθεση 30 Ρομά σε αστυνομικό- Τον γρονθοκόπησαν και τον δάγκωσαν(βίντεο)

16:43 14/9/2024 - Πηγή: Dimosio

Όλα ξεκίνησαν, όταν αξιωματικοί στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την πάταξη της εγκληματικότητας, ακινητοποίησαν όχημα με οδηγό Ρομά ,γνωστό στις Αρχές της Πάτρας και την ίδια στιγμή συγκεντρώθηκαν περίπου 30 άτομα και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, οι οποίοι γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο άνδρα της ΟΠΚΕ, προκαλώντας του σοβαρό αιμάτωμα στο μάτι και μάλιστα ένας ανήλικος Ρομά τον δάγκωσε στο χέρι!

Οι αστυνομικοί ζήτησαν άμεσα ενισχύσεις προκειμένου να αντιμετωπίσουν την έκρυθμη κατάσταση που είχε διαμορφωθεί. Μάλιστα, χρειάστηκε

η επέμβαση ισχυρών δυνάμεων προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μετά το επεισόδιο η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές πέντε ατόμων και δύο από τους αστυνομικούς οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, ελαφρά τραυματισμένοι, ο ένας από τους τραυματίες αστυνομικούς, ηλικίας 37 ετών δέχθηκε μπουνιά στο μάτι, ενώ ένας ανήλικος Ρομά τον δάγκωσε στο χέρι.

Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει ακόμη στην κατάσχεση ενός οχήματος και έχουν ταυτοποιηθεί τα δύο άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση σε βάρος του αστυνομικού, τα οποία αναζητούνται για να συλληφθούν.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγρια, 30 Ρομά,agria, 30 roma