Άλιμος: Άγνωστοι ξήλωσαν και έκλεψαν δέντρα που είχε φυτέψει ο δήμος

10:54 7/8/2024 - Πηγή: Dimosio

Σε καταγγελία εναντίον αγνώστων προχώρησε ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, με ανάρτησή του στο Facebook, καθώς στη διάρκεια της νύχτας έκλεψαν τα δέντρα που μόλις πριν λίγες ώρες είχε φυτέψει η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Αλίμου.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος Αλίμου, τη Δευτέρα 5 Αυγούστου,, το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Αλίμου προχώρησε στη φύτευση μεγάλων δένδρων μπαμπού στο παραλιακό μέτωπο. Κατά τη διάρκεις της δεντροφύτευσης, όπως καταγγέλει ο κύριος Κονδύλης, παρακείμενη επιχείρηση προσπάθησε να παρεμποδίσει

και να σταματήσει τις εργασίες, καλώντας την Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασε, πράγματι η Αστυνομία, η οποία κάλεσε στο Αστυνομικό Τμήμα τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος με αποτέλεσμα οι εργασίες να καθυστερήσουν.

Το επόμενο πρωί, την Τρίτη 6 Αυγούστου, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου Αλίμου επέστρεψαν στο σημείο για να συνεχίσουν τη δεντροφύτευση και τότε διαπίστωσαν ότι τα δέντρα που είχαν φυτέψει την προηγούμενη μέρα είχαν εξαφανιστεί.

Όπως καταγγέλει στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος Αλίμου, κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστα άτομα έσκαψαν, ξήλωσαν τα φυτεμένα δένδρα, τα έκλεψαν και τα απομάκρυναν από το σημείο.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, ο Ανδρέας Κονδύλης μιλά ακόμα μια φορά ένα σκηνικό ασυδοσίας στο παραλιακό μέτωπο του Αλίμου, του οποίου τον έλεγχο, όπως αναφέρει, φαίνεται να έχουν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις που πλέον παρεμποδίζουν και το έργο του δήμου.

Δείτε την ανάρτηση ΕΔΩ

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα