Αναρτήθηκαν τα πρώτα τηλεμαθήματα στο Ψηφιακό Φροντιστήριο – Πότε τίθεται σε ισχύ

13:21 30/8/2024 - Πηγή: Dimosio

Το  Ψηφιακό Φροντιστήριο ξεκινά πιλοτικά «από 16 Σεπτεμβρίου για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, προσφέροντας εντελώς δωρεάν σε όλους τους μαθητές ζωντανές απογευματινές παραδόσεις για το σύνολο της εξεταστέας ύλης».

Ήδη αναρτήθηκαν τα πρώτα τηλεμαθήματα στο Ψηφιακό Φροντιστήριο που αφορούν

τις τάξεις Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου, στα γνωστικά αντικείμενα της Νεοελληνικής Γλώσσας και των Μαθηματικών.

Τα διαθέσιμα μαθήματα επικεντρώνονται σε δύο βασικά γνωστικά αντικείμενα:

Νεοελληνική Γλώσσα: Καλύπτονται οι βασικές έννοιες και οι δεξιότητες που απαιτούνται για την κατανόηση και την παραγωγή γραπτών και προφορικών κειμένων.Μαθηματικά: Παρέχονται βίντεο που εξηγούν σημαντικές έννοιες και ασκήσεις για την ενίσχυση της κατανόησης.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα τηλεμαθήματα, μπορείτε να συνδεθείτε στην πλατφόρμα του Ψηφιακού Φροντιστηρίου μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://streaming.digitalschool.gov.gr

Για να συμμετάσχετε στο Ψηφιακό Φροντιστήριο, δεν απαιτούνται ιδιαίτερες προϋποθέσεις. Αρκεί να έχετε πρόσβαση σε έναν υπολογιστή ή μια κινητή συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Τα πλεονεκτήματα του Ψηφιακού Φροντιστηρίου

Ευκολία πρόσβασης: Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα από οπουδήποτε και οποτεδήποτε σας εξυπηρετεί.Επαναληπτικότητα: Μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά και ξανά τα βίντεο, ώστε να εμπεδώσετε καλύτερα την ύλη.Συμπληρωματικότητα: Τα τηλεμαθήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συμπλήρωμα της κανονικής διδασκαλίας στην τάξη.Δωρεάν: Η υπηρεσία του Ψηφιακού Φροντιστηρίου παρέχεται δωρεάν σε όλους τους μαθητές.

Σημαντικό:

Διάρκεια βίντεο: Τα περισσότερα βίντεο έχουν διάρκεια 3-7 λεπτών και αναφέρονται σε συγκεκριμένες ενότητες των σχολικών βιβλίων.Επικοινωνία: Στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τον εκπαιδευτή.Επέκταση: Στο μέλλον, το Ψηφιακό Φροντιστήριο αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες τάξεις και μαθήματα.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναρτήθηκαν, Ψηφιακό Φροντιστήριο – Πότε,anartithikan, psifiako frontistirio – pote