Ανοικτές οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις σε Μετρό και Ηλεκτρικό

10:26 6/9/2024 - Πηγή: Dimosio

Από τη Δευτέρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για μόνιμες θέσεις εργασίας στη Σταθερές Συγκοινωνίες Μονοπρόσωπη Α.Ε. (ΣΤΑΣΥ Α.Ε.), την εταιρεία που διαχειρίζεται το Μετρό και τον Ηλεκτρικό.

Η προκήρυξη αφορά

την πρόσληψη 88 ατόμων με συμβάσεις αορίστου χρόνου, προσφέροντας μόνιμη εργασία σε υποψήφιους με διαφορετικά επίπεδα εκπαίδευσης.

Η προκήρυξη καλύπτει μια σειρά ειδικοτήτων τόσο σε ανώτερο όσο και σε τεχνικό επίπεδο. Για τους αποφοίτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), προβλέπονται 6 θέσεις, οι οποίες κατανέμονται ως εξής:

3 θέσεις για Μηχανικούς1 θέση για Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς1 θέση για Πολιτικούς Μηχανικούς1 θέση για Μηχανολόγους Μηχανικούς

Αντίστοιχα, οι θέσεις για αποφοίτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) είναι 82 και περιλαμβάνουν ειδικότητες όπως:

33 θέσεις για Ηλεκτρολόγους10 θέσεις για Μηχανοτεχνίτες – Συντηρητές Εσωτερικής Καύσης2 θέσεις για Χειριστές Εργαλειομηχανών1 θέση για Ελαιοχρωματιστές2 θέσεις για Ηλεκτροσυγκολλητές – Οξυγονοκολλητές7 θέσεις για Ηλεκτροτεχνίτες3 θέσεις για Ηλεκτρονικούς1 θέση για Υδραυλικούς1 θέση για Ψυκτικούς22 θέσεις για ΣταθμάρχεςΔιαδικασία υποβολής αιτήσεων

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν μία από τις διαθέσιμες θέσεις, πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μέσω της ειδικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα: https://proslipseis.stasy.gr.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Για ορισμένες θέσεις, οι υποψήφιοι καλούνται να πληρούν επιπρόσθετες προϋποθέσεις, όπως η πολύ καλή ή άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Επίσης, απαιτείται η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών σε βασικές λειτουργίες, όπως επεξεργασία κειμένων, χρήση υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσίες διαδικτύου.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής έως τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που έχει δημιουργηθεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη:

prokiryxi-stasyΛήψη
Keywords
Τυχαία Θέματα